Lasse

Ja, vi fick väl se ungefär allt vi ville i förrgår. Jag vet inte var man börjar. Bryce Mitchell är väl skönast av alla. Uppenbarligen provat ett riktigt svart hål, fått en andlig kontakt och skickar sitt gage till kids som har det tufft. Största anledningen till att jag älskar MMA. Alla som testat utmana sig själv vet vad det handlar om. Från andra sidan av världen, go thug nasty.

Att Dana White sen glider in och tar hela potten säger en del om honom. Det är en boss bara och inget som kan tas ifrån honom någonsin.

Att RDA är sjukt bra etablerades i co main, vilket vi som spelare ska komma ihåg. Man har väl sällan sett brassen så sönderdominerad som mot Leon Edwards. Jag tror engelsmannen är sinnessjukt vass överallt. Nåt sjukt kommer hända i denna viktklass så det gäller att vara redo.

Sen till main event. Alla miljoner tittare säger sitt. De här gubbarna är tuffast möjliga. Fattar inte att Jorge backade efter högerkroken i fjärde. Annars var det nog mesta möjliga dominans jag sett i en match av denna dignitet.

Att Colby sen uppfostrar journalister är så roligt. Han är underhållning personifierad bara. Som misstänkt redan igår att man får välja men när det väl är match är han läskig. Skrivit det flera gånger, bästa brottaren vinner alltid.

Nu är det nästa spel medan det finns. Provat spela mot Ankalaev tidigare med nederlag men det är helt sinnessjukt att få 4.25 på Thiago Santos i vilken matchning det än handlar om. Ankolaev är sannolikt extremt bra, men jag tror fortfarande på Santos. Han är antagligen den med mest kraft i divisionen. Är tvek på att han tar över hälften men vi får ju förlita oss på matematik. Att han vinner kring dryga hälften gör det till ett extremt bra spel och jag lastar.

TV: Formstarke Melker går för 13 rätt igen!




This is the stats tab
This is the post tip