Ett riktigt debacle med Gustafsson senast då min förvåning var lika stor som besvikelsen. Sorglig sorti som väl förhoppningsvis nu sker officiellt inom kort. Annars börjar det gränsa till en girighet som enligt mig skulle nagga allt fenomenalt i kanten för Mauler. Lite väl sent ute med denna rek, två timmar innan huvudkortet börjar, men oddsen sticker i ögonen och tycker det går att hitta fint spelvärde. Eftersom den behöver komma ut fort samlas allt i ett för eventuella nattugglor.

Först ut har vi bästa spelet i main event. Jag har rätt stor respekt för Leon Edwards och drömmer fortfarande om när han fanns till knappa 5x mot Khamzat i en match som ställdes in på grund av covid. Engelsmannen har haft en brutal motvind senaste åren där allt bara tajmats fel. Sånt blir inte bättre av karisma likt en gråsten och att ha framstått som en blöt trasa bakom kulisserna mot Masvidal. Han har dock egentligen mycket som minner om sitt smeknamn Rocky i hela underdognarrativet, men jag tror inte på ett Stallonskt slut här.

I stället tror jag han bara möter övermakten i natt. Kamaru Usman är kanske inte så utmärkande mycket bättre tekniskt, men kraften är något som sannolikt skulle platsa hela vägen till de lättare tungviktarna. Det är också välförtjänt bästa fightern pfp idag. Tycker att man såg vissa svagheter i Edwards haka slutsekunderna mot Diaz och det kommer vara betydligt mer att hantera i natt. Spelar därför gladeligen Kamaru Usman via KO/TKO till 3.29.

Kommer utgå med detta som singel men även skramla ihop lite kombos med Costa på KO/TKO till 1,6 och Dvalishvili på domslut till 2.28. Costa såg ut som sitt forna jag på invägningen och glaskäken Rockhold lär bli sänkt, medan jag tror Aldo håller fortet bra i sitt försvar men ändå aldrig kommer kunna utnyttja sina egna styrkor. Spelar allt på Pinnacle .

This is the stats tab
This is the post tip