Ikväll är det UFC och dessutom med svenskintresse när Pannie förhoppningsvis tar nya kliv mot stjärnorna. Med JP på stryket och spännande V75 är det kanske inte lockande på förhand men det är väl inte helt ovanligt att man behöver något att lindra de förmodade tillhörande besvikelserna med. Jag har redan tipsat om Arroyo mot Buckley till 3x på nedanstående länk och tänker mig nu en än värre smäll då det blir en tv-peng på Brandon Jenkins mot Zhu Rong till brutala 3.40.

https://www.rekatochklart.com/speltips/annat/buckley-arroyo-53685/

Jenkins gör debut under UFC:s fana och har väl egentligen inget hejdundrande facit hittills i MMA-karriären. Han har dock tre raka vinster på bakgårdarna i mindre organisationer. Dessutom tränar han på Syndicate som ändå haft viss framgång senaste året. Inte supermycket konkret alltså, men det finns inte heller vad gäller motståndet.

Zhu Rong har förvisso gjort en UFC-match tidigare. Där blev det torsk mot Vargas som i sin tur inlett karriären hos Dr Evil-Dana med två raka torsk. Inget som skrämmer således. Bakgrunden till den tibetanska hypen är den ringa åldern och att han nämns ha en sjusärdeles talang.

Nu är motståndet emellertid av en annan kaliber och vi har kunnat profitera på dylika upplägg flertalet gånger tidigare. Jag tycker 3.40 är alldeles för högt givet omständigheterna och inte blev det mindre lockande efter invägningen då Rong såg minst sagt utmärglad ut och gick ett par pounds över gränsen. Som alltid, låg insats när det finns mindre att gå på. All lycka vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip