Dagens Dubbel denna fredag delas mellan Romme och Jarlsberg. 

DD Tips Romme & Jarlsberg 12/1

DD-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
DD-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2600m volt
5 Princess Philippa har inlett karriären på bästa sätt och kommer nu obesegrad med tre raka segrar på kontot. Hon vann över lång distans på överlägset sätt i sin tävlingsdebut och även de övriga två segrarna har tagits på mermsaknde sätt. Vi har ännu inte fått se närheten av botten i Frode Hamres fyraåring. Nu startar hon dock med 20m tillägg och möter mer erfarna konkurrenter. Såklart ska Princess Philippa återigen ses med bra segerchans. Men hon blir också streckad på över 70% och det lockar att gardera.

7 Burn visade upp bra fart senast när han avslutade snabbt över upploppet. Fart mässigt duger han bra och hanterar han bara den långa distansen ikväll kommer han återigen kunna fälla många den sista biten med lite klaff längs vägen.

4 S.M.K. Shamal gjorde det bra bakom Princess Philippa för två starter sedan och S.M.K. Shamal håller bra form. Visst, det måste strula lite för favoriten för att S.M.K. Shamal ska komma in i matchen. Men han besitter bra kunnande och ska räknas tidigt där bakom.

På start hittar vi 2 Celina Arctous som kommer med en färsk seger i bagaget. Då vann han enkelt efter en vass avslutning. Skulle han ikväll få positionen i rygg på ledaren och lucka till slut är detta en skräll jag tidigt betalar för vid gardering.

Min Vinnare: 5 Princess Philippa
Spets efter 500m:
Skrällen: 2 Celina Arctous
Ranking: A 5 B 7,4,2,3,6 C 9,8,1

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
Omgångens mest öppna lopp avslutar 5 King Chaos har gjort det bra i monté på slutet och går nu tillbaka för sulky vilket är spännande. Han har tidigare visat bra kunnande i vagnen och är härdad på V75. Han visade bra form senast när han höll bra hela vägen trots ett tufft lopp. Han är min troliga ledare i loppet och skulle King Chaos tända till lite extra i vagnen ikväll är jag inne på att han kan leda runt om. Tipsetta.

8 Gianluca D.K. lever på sin styrka och gynnas av den längre distansen. Han vann senast från ledningen, men han har samtidigt inga problem att göra jobb på egen hand om det skulle behövas. Med tanke på att detta är en spårtrappa bör det finnas respekt för Gianluca D.K. när han sänder framåt i loppet. Given segerkandidat.

Nämner även skrällen 12 Kathrine S.H. som visserligen är svårbedömd. Men hon besitter bra fartresurser och skulle det bara klaffa med positionerna samtidigt som det blir lite tempo på loppet kommer hon kunna speeda ner många den sista biten.

Min Vinnare: 5 King Chaos
Spets efter 500m: 5 King Chaos
Skrällen: 12 Kathrine S.H.
Ranking: A 5,8 B 12,2,6,10,1 C 3,4,7,11,9

Lycka till
DrTrav