DD-tips Åby Torsdag 3/3

DD-1 5 Labyad Bros
DD-2 3,5,9,11

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
5 Labyad Bros gjorde en bra prestation senast och närmar sig nu mera allt toppformen med två lopp innanför västen. Från bricka tillsammans med Stefan Persson är detta min ledaren av loppet och väl in den positionen är Labyad Bros hästen att slå för övriga. Han inledde karriären med två raka segrar och kommer blomma ut mer och mer för varje start i år. Labyad Bros har visat att han även tål en del jobb längs vägen och är mitt förstaval här i DD-1.

10 Swish the Cash är obesegrad felfri efter fyra starter i karriären, men det har också slutat med två galopper. I den senaste starten stod han för en stark upphämtning efter sin galopp och blev tillslut tvåa. Ikväll behöver inte utgångsläget heller inte vara en nackdel. Han tål att göra en hel del jobb på egen hand och med en felfri avgång kommer Swish the Cash i högsta grad vara segeraktuell på nytt.

Nämner även 3 T.Wall’s Kastor som i den senaste starten fick göra mycket jobb på egna hand och höll trots detta klart bra som trea. Ikväll är utgångsläget spännande och skulle han kunna lifta med lite mera nu och hushålla med krafterna tillslut kommer T.Wall’s Kastor kunna gå fort den sista biten.

Min Vinnare: 5 Labyad Bros
Spets efter 500: 5 Labyad Bros
Skrällen: 3 T.Wall’s Kastor
Rankingen: A: 5,10 B 3,4,1,7,11,9 C 6,8,12,2

Dagens Dubbel 2 -1640m auto
5 Stepping Dreamboy kommer med en säker seger från ledningen senast. Nu har man även det loppet innanför västen och lär knappast vara sämre i kvällens start. Stepping Dreamboy kan öppna kvickt och är den troliga ledaren av loppet, väl i den positionen har det blivit fyra segrar och en tredjeplats på fem försök, vilket är imponerande. Över kort distans är han givna förstavalet i loppet och kommer bli tuff att rå på för övriga.

Även 3 Mas Credit kommer med lopp i kroppen till kvällens start. I comebacken senast stod han för en klart bra insats men har dock varit struken för sårskada efter det. Ska bli spännande att se vart Mas Credit befinner sig formmässigt ikväll men utgångsläget är bra och han ska även lättas i balansen vilket känns spännande.

Nämner även 11 Heart of Courage som gick i mål med krafter sparade bakom Stepping Dreamboy i den senaste starten. Även näst senast fanns det krut sparat när man passerade mållinjen. Utgångsläget inte optimalt ikväll men skulle det gå aningen för fort där framme och många av konkurrenterna väljer att tävla på innerspår kan det öppna upp för Heart of Courage som kommer fälla många den sista biten.

Min Vinnare: 5 Stepping Dreamboy
Spets efter 500: 5 Stepping Dreamboy
Skrällen: 11 Heart of Courage
Rankingen: A: 5 B 3,11,9,4,12,10,1,7 C 2,6,8

Lycka till
DrTrav