DD-tips Åby Torsdag 9/12

DD-1 7,9
DD-2 5,8,10,12

8 rader x 30kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m auto
7 Cadiz är stark och rejäl. Han trivs över den långa distansen men det är samtidigt ett litet minus att man ikväll måste tävla med skor. Dock står Cadiz för kapaciteten i loppet och går ner något i klass här. Flemming Jensens vet vad han gör och är inte rädd för att göra grovjobb på egen hand här. Klarar man att prestera med skorna på ikväll är man den givna vinnaren i min bok.

9 Lucifer Sam är stark även han stark och rejäl. I den senaste starten gjorde man det bra som tvåa på Solvalla och att det är ett litet startfält är något som gynna Lucifer Sam som startar med bakspår. Står på tur för seger.

5 Borups Tornado är en grundkapabel individ som ikväll gör comeback på tävlingsbanan. Att formen är ett frågetecken är givet, men sett till hans kapacitet ska man inte nonchaleras vid gardering nu när man väljer att resa långt för kvällens uppgiften. Ska tas på allvar direkt.

Skrällen är 6 Ea som inför den senaste starten hade tre raka segrar på kontot. Men senast fick hon ge sig på Charlottenlund. Men formen är fortsatt bra meddelar stallet och till låg procent känns Ea spännande vid gardering.

Min Vinnare: 7 Cadiz
Spets efter 500:
Skrällen: 6 Ea
Rankingen: A: 7,9 B 5,6,2,4 C 3,1,8

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
I ett öppet lopp på förhand där jag får nöja mig med fyra streck så blir 5 Ready Häggenäs mitt förstaval. Han har varit ute på V75 i två raka starter och gjort det bra i skymundan. Att formen sitter där tvivlar jag inte på och nu när man får möta enklare motstånd och har själv ett bra utgångsläge så kan det vara dags för att få sätta pricken över i på nytt, och vinna ett lopp.

12 Brady D.E. besegrade 10 King of Greenwood från dödens för två starter sedan och visade då att han en mer kapabel häst en sina konkurrent. Ikväll är det första starten på svensk mark men sett till pengarna brukar de Tyska gästerna stå bra inne i loppen när de kommer till Sverige. Brady D.E har nio segrar på sina 20 starter och har visat upp inställning. Givet streck.

Nämner även 8 Elena K.J. som visserligen brottas med ett tufft utgångsläge men till låg procent kan detta vara skrällen. För två starter sedan vann hon enkelt och i den senaste starten galopperade hon bort en topp-3 placering med 400m kvar till mål. Formen sitter där och till 6% är Elena K.J. tidig.

Min Vinnare: 5 Ready Häggenäs
Spets efter 500: 2 Legend Act
Skrällen: 8 Elena K.J.
Rankingen: A: 5,12 B 8,10,2,9,7,1,4 C 6,11,3

Lycka till
DrTrav