Dagens Dubbel Åby & Solvalla 19/10

DD-1 6.12.15
DD-2 6 A Girl Has No Name

3 rader x 80kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Auto
6 Duchesse W.F kan vara en tänkbar spik i omgången. Hon imponerade och vann på en låg 13-tid från ledningen senast och med tanke på att det finns open stretch att använda sig av är det inte omöjligt att hon sitter i den positionen tidigt igen. Om konkurrenterna aviserar att man vill släppa ledningen hamrar jag eventuellt in spiken men i skrivande stund vill jag gardera.
Jag hoppas att Johan Untersteiner vill prova att ta emot favoriten med 1 Cascabella och att det blir lite tempo på loppet. Jag har ingen större känsla för att 1 Cascabella ska vinna loppet men det bjuder in två roliga drag med sämre utgångslägen som jag vill betala för.

12 Honesty tycker jag är en väl så bra häst som favoriten men hon missgynnas såklart av läget i den här spårtrappan. Hon var jättefin vid två raka segrar hemma i Danmark men fick det inte alls att stämma på Jägersro i augusti och har fått pausa sedan dess. Jag tror hon kommer i ett betydligt bättre skick den här gången och löser det sig med positioner blir hon farlig till slut.

15 Devs Dandelion är spelad till 2% i skrivande stund och det tycker jag är på tok för lågt. Hon är inte helt att lita på och galopperade bort en bra placering senast men hon håller absolut toppform för dagen och stod för en rejäl skräll näst senast. Man fortsätter med barfotabalans som hon har höjt sig markant med och med lite tempo på loppet kommer hon flyga lågt över upploppet.

Min Vinnare: 6 Duchesse W.F
Spets efter 500m: 6 Duchesse W.F / 1 Cascabella
Skrällen: 15 Devs Dandelion
Rankingen A:6 B:12.15.13.3.1.5.2.11.8.10 C:9.4.7

Dagens Dubbel 2 - 1640m Auto
6 A Girl Has No Name blir min andra spik i omgången. Hon vann direkt efter paus näst senast från ett tufft utgångsläge och följde upp det med en bra insats på V75, återigen från ett tufft utgångsläge. Nu har hon äntligen fått ett framspår bakom bilen och går ner i klass igen och jag tror att hon bara är bäst här.

Den värsta konkurrenten på förhand, 9 Primadonna Tile håller förvisso toppform för dagen med två raka segrar men man har V75-finaler i sikte och har fått ett bakspår över kort distans nu.
Bakom ovan nämnda hästar räknas förstås den troliga ledaren 2 Succession tidigt och ledningen är alltid kortaste vägen till mål. Hon kommer säkert göra ett bra lopp men jag tror ändå att A Girl Has No Name är huvudet högre.

Min Vinnare: 6 A Girl Has No Name
Spets efter 500m: 2 Succession / 6 A Girl Has No Name
Skrällen:
Rankingen A:6 B:9.2.7.1.12 C:5.4.8.3.11.10

Lycka till
DrTrav