DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

DD Tips Arvika Fredag 3/7

DrTrav - 3 Juli 2020 - 10:33

Dagens Dubbel spelet avgörs ikväll i Arvika. Nedan följer mitt tips

DD Tips Arvika Fredag 3/7
DD1: 2 Fröyu Birk
DD2: 1,2,5,6,9

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2900 m Voltstart
2 Fröyu Birk kommer till den här starten med tre raka segrar. Senast på Åmål så klev han fram utvändigt om den ledande Ask Viking och i den sista svängen så hade han knäckt ledaren och han vann sedan enkelt. Från ett passande utgångsläge nu så tror jag på tidig ledning och sedan så tror jag att tilläggshästarna får tufft att plocka ner honom.

14 Komnes Bork hade fyra raka segrar innan den senaste starten men då fick han nöja sig med andraplatsen bakom Sprett Odin. Jobbigt läge här med dubbla tillägg och många hästar att runda men han har bra farter i sig så klaffar det med löpningsförloppet så kan han bli att räkna med den sista biten.

13 Vollanfaks trivs över den långa distansen. Han är inte helt stabil men klarar han spåret och om han kan få lite draghjälp under slutrundan så fäller han många hästar till slut.

7 Battimo gick en bra avslutning till seger i ett billigt lopp på Årjäng för fyra starter sedan. Han har inte visat något extra i de senaste starterna men han kan bättre. Den långa distansen tror jag inte är någon nackdel och hittar Christina Kjenner rätt väg med honom så kan det räcka en bit här.

8 Järvsö Aron kommer från en färsk seger i ett montélopp på Bollnäs. Nu hoppar Björn Goop upp för första gången och får han en fin resa så kan han utmana om en framskjuten placering.

6 Mietor stod ensam på startvolten senast. Han ledde då loppet från start till mål före en bra avslutande Magnums Othello. Löser det sig med positionerna så kan han ha vissa möjligheter att ta en ny seger här.

3 Buska Blyg är ojämn. Näst senast så travade han en stor del av loppet i dödens och han gjorde det bra även om han stumnade lite den sista biten fast han höll ändå till andraplatsen bakom Mjölner Apollo som vann det loppet från ledningen. Senast i finalen av Sleipner Cup på Romme så försvann han med en tidig galopp. Felfri nu så kan duga en bit mot det här motståndet.

Ranking DD-1: A 2 B 14,13,7,8,6,3,5,1 C 12,11,9,10,4

Dagens Dubbel 2 1700 m Autostart
2 Donatomite har lämnat Frode Hamres träning och kommer nu ut i en mycket intressant debut i ny regi för Paw Mahony. Han var ute i ett kvallopp nyligen och där var han väldigt fin. Han är kvick iväg och ledningen är en eftertraktad position så jag tror att Paw Mahony kommer ladda rejält den första biten och lyckas han ta emot M.T. Insider som har ett spår längre ut i banan i startögonblicket så är mycket vunnet. Han är dock inte beroende av ledningen för att han ska ses med segerchans här.

1 Chianti visade gryende form när han efter en fin resa senast spurtade ner sitt motstånd till en efterlängtad seger. Han kan öppna bra men det kan ändå bli tufft att hålla upp ledningen. Skulle det lösa sig med en lucka till slut så blir han farlig den sista biten.

9 Baron Gift var senast ute i Kalmarsundspokalen i den högsta klassen. Där fick han vandra först i andraspår och han orkade inte riktigt hela vägen men han får ändå godkänt för den insatsen där han slutade sexa bakom en väldigt duktig Tae Kwon Deo. Bakspår över kort distans nu men det kan bli bra tempo på tillställningen här och går det för fort där framme i täten så kan han komma in i matchen.

5 M.T.Insider slutade på en andraplats bakom Jefferson Dotcom i Speedrace under Elitloppshelgen senast. Han är väldigt explosiv från start men Paw Mahony låter sugen på ledningen med 2 Donatomite och jag är inte helt säker på att Olle Alsén tar sig förbi den hästen men lyckas det så är ledningen en position han trivs väldigt bra i då kan han rinna undan till en seger över det korta upploppet här.

6 Poet Broline har varit borta från tävlingsbanorna ett tag på grund av en liten skada. Han har gått ett par bra banjobb inför det här loppet meddelar man från stallet. Hittar Peter Zadel ner i en vettig rygg innan han spelar ut speeden så kan han duga en bit mot det här gänget.

3 Peder Mykla jagar årets första seger. Han har dragits med dåliga startspår en längre tid men nu har han äntligen fått ett bra läge. Motståndet nu är tufft och han får nog svårt att räcka till seger men en framskjuten placering kan det bli.

10 Allaballakaitoz har hunnit bli tolv år och han är inte lika bra som han en gång i tiden var. Det handlar om första starten sedan oktober ifjol så formen är svårbedömd. Startspåret är heller inte det bästa men får han gå med i bra ryggar under slutrundan så kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-2: A 2 B 1,9,5,6 C 3,10,7,8,4

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Wycombe - Tottenham
Fotboll - FA-cupen - Under 3,5 mål
1.83
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Vita Hästen - Tingsryd
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.50
20:45  Wycombe - Tottenham
Fotboll - FA-cupen - Under 3,5 mål
1.83
21:00  Athletic Bilbao - Getafe
Fotboll - La Liga - 1
2.35
19:00  Crystal Palace - West Ham
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp 0
2.27
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:45  Topptipset Tips Måndag 25/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming