DD-tips Axevalla Tisdag 8/3
DD-1 1 Lincoln Abe Boko
DD-2 1,5,6,8,12
5 rader x 40kr = 200kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
1 Lincoln Abe Boko gjorde debut för Hans Crebas i den senaste starten och det slutade med en seger direkt via en kvick avslutning. Hans Crebas som för dagen har mycket bra form på stallet och har ikväll fått en passande uppgift med Lincoln Abe Boko. Hästen kan öppna bra och trivs i ledningen, det har blivit två segrar på tre försök i från spets. Det är några konkurrenter med i loppet ikväll som också kan kliva iväg från start, men skulle Lincoln Abe Boko kunna försvara innerspåret initialt är också segerchansen god. Förstahäst.
5 A Nunja Kid vann från ledningen för tre starter sedan och precis nu som då var det barfota runt om vilket är ett plus. I de två senaste starterna har det varit skor på hovarna och det har också inneburit två intetsägande prestationer. Skulle balansen i kväll ge samma effekt som vid senaste segern ska A Nunja Kid räknas tidigt här.
Nämner även 9 O.M.Gogentle som är en individ som besitter bra fart. Men han är inte helt enkel och har en hel del galopper i raden. Men senast fick han visa upp sitt kunnande när han trots tappad mark inledningsvis kunde köras offensivt och med varvet kvar till mål satt man i ledningen och gick tillslut undan till en enkel seger. Nu är det årsdebut vilket såklart sätter frågetecken på formen men O.M.Gogentle har tidigare visat att han kan prestera bra direkt efter vila. Ska inte nonchaleras vid gardering.
Min Vinnare: 1 Lincoln Abe Boko
Spets efter 500: 1 Lincoln Abe Boko
Skrällen:
Rankingen: A:1 B 5,9,3,8,10,4,6 C 7,12,11,2
Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
8 Infinitus gör ikväll en spännande debut för André Eklundh. Tränaren själv låter nöjd med hur hästen känns inför kvällens start. Det är anmält barfota runt om direkt och dessutom amerikansk vegan vilket skulle vara första gången för Infinitus. Trots att utgångsläget inte är optimalt tycker jag det känns uppåt på många faktorer inför ikväll och därför blir detta min förstahäst i loppet.
1 Rutger B.L. var ute i monté senast och galopperade då bort sig kort efter start. Ikväll är man tillbaka för sulky och har dessutom fått ett intressant utgångsläge. Rutger B.L. är nämligen obesegrad i ledningen efter fyra starter och till kvällens start är det anmält amerikansk vagn och barfota fram. Dessutom sitter Carl Johan Jepson i vagnen och lyckas man hålla upp innerspåret från start är man hästen att slå för övriga.
Nämner även 6 Townshend Broline som ikväll gör första starten för Maria Törnqvist. Hästen har visat bra kunnande i tidigare regi och Maria själv brukar sällan fuska med träningen när hon selar ut sina hästar till start. Till endast 7% är Townshend Broline värd att passa vid gardering.
Min Vinnare: 8 Infinitus
Spets efter 500: 1 Rutger B.L.
Skrällen: 6 Townshend Broline
Rankingen: A: 8 B 1,6,5,12,11,7,3 C 2,4,10,9
Lycka till
DrTrav