DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

DD Tips Axevalla Söndag 15/3

DrTrav - 14 Mars 2020 - 14:35

Dagens Dubbel spelet avgörs på söndag på Axevalla och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Axevalla Söndag 15/3
DD-1 7 Vulcano N.P
DD-2 1,2,3,5

4 rader x 50 = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo

Dagens Dubbel 1 2640 m Autostart
7 Vulcano N.P. har varit struken inför en tilltänkt start i ett V86 lopp på Solvalla i början av månaden för feber. Det gick dock över fort så han har inte tappat något vad gäller formen meddelar man från stallet. Här tror jag att han kan komma till ledningen smärtfritt och skulle så bli fallet så tror jag han har god segerchans här. Skulle det inte bli spets så kan han vinna loppet från utvändig position också om det skulle behövas.

15 Choco Garline har gjort det bra en längre tid. Senast så fick han göra en hel del jobb på egen hand men höll ändå klart bra till andraplatsen bakom I.T.Inventor som vann det loppet. Tråkigt utgångsläge nu men om han kan få en del draghjälp och få spara slutstöten fram till upploppet så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på loppet.

2 Rally Gunnar avslutade starkt till femteplatsen i ett lopp som vanns av G.K.Ursus senast. Fint läge här så kan Rikard N Skoglund ge honom ett bra lopp så kan han ha vissa möjligheter.

12 Iwan Boko har inte vunnit på länge. Senast så körde han upp i vagn när det blev tvärstopp framför och tappade massor men han gick okej i skymundan efter det. Kan Wim Paal hitta en bra rygg att gå i så kan han duga en bit mot det här gänget.

8 Ottens Flamma höll farten godkänt till sjätteplatsen i ett lopp som vanns av Power Vacation senast. Kan hon få smyga med och få spara speeden fram till upploppet så kan hon överraska här.

Ranking DD-1: A 7 B 15,2,12,8,5,4,6 C 1,3,11,9,10,13,14

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
5 Corleone D.K. tog en kort startgalopp men kom sedan med en vass spurt i vida spår och nådde femteplatsen i ett V75 lopp som vanns av Personal Goals senast. Han är kvick ut så här tror jag att det är ledningen som gäller men det är inte säkert att han kan komma till spets men han är bra nog att han kan vinna loppet från utvändig position också om det skulle bli aktuellt.

1 Hope Of Joy gör comeback efter en tids frånvaro. Han kan öppna rätt bra så här kan det bli spets och skulle så bli fallet så tror jag att Ulf Ohlsson vill köra i ledningen och slipper han alltför hård press under vägen så kan det räcka långt här. Barfota runt om nu är en klar fördel för honom.

2 Herakles som har visat god form en längre tid. Senast så kom han med en stark avslutning och fångade in den ledande Bazinga Cheri kort före mål till seger. Kan Lennart Svensson få till en bra styrning här så är han inte ofarlig här.

3 Maple Hill's Eto'o travade utvändigt om ledaren och fångade in den ledande It's Time till seger på linjen näst senast. Han kan öppna fort och kan utmana om ledningen så med en fin resa i den främre träffen så kan han duga en bit mot det här gänget.

7 Worth A Lot har varit ute i rätt tuffa stolopp. Nu möter hon hingstar och valacker och återkommer efter vila så formen är oviss men löser det sig med positionerna så kan hon ha vissa möjligheter även om jag tror det blir tufft för henne att vinna loppet.

Ranking DD-2: A 5,1 B 2,3,7,9,4 C 11,6,10,12

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.90
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.90
20:45  Bologna - Parma
Fotboll - Serie A - X
3.85
21:00  Liverpool - Arsenal
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1
1.80
19:00  Real Sociedad - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.71
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Måndag 28/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming