Dagens Dubbel denna lördag arrangeras av Bergsåker. 

DD Bergsåker 11/11

DD-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
DD-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Här kommer jag gå på 5 Perkins, han är en bra häst för klassen som kan öppna helt okej. Det låter påställt nu när det är hemmaplan för Daniel Wäjersten och jag är inne på att Perkins kan köra sig till ledningen efter en bit. Väl i den positionen är han obesegrad efter fyra försök. När dessutom främsta motbudet startar med bakspår och är beroende av att det klaffar blir det inte lätt att plocka ner Wäjerstens fyraåring här. Spik!

9 Chimi har verkligen tagit steg i utvecklingen den senaste tiden. Nu kommer hon med två raka segrar på tilltalande sätt. Men notera att de två senaste segrarna är tagna från ledningen vilket är en position hon inte kommer till idag. Dock ska sägas att hon vann även på tilltalande sätt bakifrån för fyra starter sedan. Jag vill dock sätta ett frågetecken för Chimi om det skulle bli skor på denna gången, just nu är hon anmäld barfota runt om och blir det så är hon främsta motbudet till min spik. Men skulle det bli skor på hovarna är Chimi ytterligare en sårbar favorit i omgången.

Nämner även skrällen 2 Västerbo Ajax som är kvick iväg från start och trivs bra i spets. Hon har vunnit sex lopp på sju försök från ledningen och skulle hon komma dit och hålla reda på benen hela vägen ska Västerbo Ajax inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 5 Perkins
Spets efter 500m: 5 Perkins / 2 Västerbo Ajax
Skrällen: 2 Västerbo Ajax
Ranking: A 5 B 9,2,3,10,6,7,1 C 4,1,,8,12

V75-7 2140m auto
4 Kinky Boots har tre segrar och en andraplats på de fyra senaste starterna och senast var insatsen mersmakande när han avslutade på tilltalande sätt ute i spåren. Formen är på topp och med tanke på att Kinky Boots även fick ett bra utgångsläge här är han den givna tipsettan i loppet. Det finns med i boken att han blir släppt till spets efter en bit, men även om det skulle bli dödens idag kommer Kinky Boots kunna reglera fältet därifrån och ska sen ses med störst segerchans i loppet.

Vill även tidigt nämna 3 No Limit Express som visserligen galopperade kort efter start senast men han ställde sig snabbt och visade efter galoppen bra form. Nu sitter Örjan Kihlström i vagnen för första gången vilket är spännande och skulle No Limit Express vara den som tar hand om ledningen initialt räknar jag med att Kihlström kör i den positionen. Kunnandet finns i No Limit Express när han har dagen och till 14% är streckvärdet högt vid gardering.

Betalar även tidigt för 11 Kendall Jackson som efter dubbla V75 segrar i augusti snackades upp som en undantagshäst. Men efter en inte spikrak formkurva har det snacket stagnerat en del nu. Däremot vet vi om att topparna är höga och senast stod han för en klart positiv insats från dödens i sin V75-final. Nu är utgångsläget vad det är, men han har hanterat bakspår bra tidigare och med lite klaff längs vägen och en formkurva som är påväg uppåt spelar jag inte utan honom idag.

Min Vinnare: 4 Kinky Boots
Spets efter 500m: 3 No Limit Express
Skrällen: 11 Kendall Jackson
Ranking: A 4,3,11 B 8,1,2,12,5,9 C 7,6,10

Lycka till
DrTrav