DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

DD Tips Bergsåker & Solvalla 1/4

DrTrav - 31 Mars 2020 - 19:54

På onsdag delas Dagens Dubbel spelet mellan Bergsåker & Solvalla. Den första avdelningen avgörs på Bergsåker och det andra loppet körs på Solvalla och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Bergsåker/Solvalla Onsdag 1/4
DD1: 3,4,12
DD2: 5,6

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
3 Ready Lane travade i ledningen och vann sedan i ohotad stil från den positionen näst senast. Han körde sig till ledningen i ett tidigt skede även senast och från den positionen så ledde han länge innan han tappade stilen och galopperade bort sig i den sista kurvan. Med ledningen inom räckhåll nu så kan han få revansch för misslyckandet senast här.

4 Arnie Express gjorde det bra när vann ett par lopp från ledningen för en tid sedan. Senast fick han vandra i dödens och orkade inte ta ner Optimum Terminator så han fick nöja sig med andraplatsen. Kan han komma till spets så ökar hans chanser men vankas det svar invändigt finns det risk för dödens igen och då blir det jobbigare att vinna loppet.

12 Hulk Boko avslutade positivt efter en sen lucka till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Merritt senast. Uselt läge nu så det behövs en del klaff för att han ska komma in i matchen men blir det tuff körning och han kan få smyga med i en vettig rygg så kan skrällen vara ett faktum.

11 Dollar Hornline blev trött senast till slut efter att det gick lite för fort i början av loppet. Han står tufft placerad här men kan han få lite draghjälp under slutvarvet så kan han bli farlig den sista biten.

9 Andre Agassi gör comeback nu men han känns bra förberedd meddelar man från stallet men sen kan det kanske behövas ett lopp i kroppen innan toppformen infinner sig. Han kan dra fördel om det skulle bli överpace på loppet.

6 NoLimitJimMit vann ett billigt lopp i debuten för sin nuvarande tränare Gabriella Laestander. Senast så travade han en stor del av loppet utvändigt om den ledande Redhot Tap Dancer och kunde aldrig riktigt gå i närkamp så han fick nöja sig med andraplatsen. Han trivs över distansen och kan Ove A Lindqvist få till en bra styrning så kan han ha vissa möjligheter här.

Ranking DD-1: A 3 B 4,12,11,9,6,1 C 2,5,7,10

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
6 That's Art har vunnit fyra gånger på de sju senaste starterna. Nu återkommer han efter en tids frånvaro men han känns fin i jobben meddelar man från stallet. Här har han fått ett spår lite långt ut men om han kan hitta ner i ett vettigt slagläge så har han en vass avslutning att ta till och då tror jag han blir farlig den sista biten. Det kan bli bra tempo på loppet vilket kan vara gynnsamt i slutändan.

5 Mr Creation galopperade i ett tidigt skede men han ställde sig och han avslutade mycket fort i skymundan till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Drive Launcher senast. Felfri nu så är han väldigt kvick iväg så här tror jag siktet är inställt på ledningen och kommer han till spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

2 Farsetti Hanover har endast startat som tvååring i USA så han är svårbedömd i debuten för Daniel Redén nu. Det har gått ett par år sedan han tävlade för han har blivit fem år nu men han gjorde det bra i kvalet och får han ett passande lopp av Örjan Kihlström så kan det räcka en bit här.

7 Deep Pockets är startsnabb och ska maxas i balansen men han har ett spår långt ut så det kan bli en dryg inledning på loppet och kostar det mycket kraft innan han kommer ner i position så kan det bli tufft att räcka till här.

12 Bon Ego har årsdebuten avklarad och kan vara förbättrad nu. Han fullföljde då bra till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Digital Track. Uselt läge men vid överpace på loppet så kan han överraska.

8 Zeus Bi var väldigt positiv i årsdebuten senast där han avslutade starkt som tvåa bakom Valley Brodde. Iskallt läge men löser det sig med positionerna och om han får hjälp med tempot så kan han ha vissa möjligheter här.

Ranking DD-2: A 6 B 5,2,7,12,8,1,3,11 C 10,9,4

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Benevento - Inter
Fotboll - Serie A - BLGM
1.82
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
20:45  Brighton - Man United
Fotboll - League Cup - Över 2,5 mål
1.83
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.88
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.78
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Onsdag 30/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Jägersro & Solvalla 30/9
Insats: 810 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Jägersro & Solvalla 30/9
Insats: 180 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming