Dagens Dubbel Bergsåker & Solvalla 26/10

DD-1 10 Cornerstone
DD-2 6.8.9

3 rader x 80kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m Auto
10 Cornerstone har jag alltid haft ett gott öga till men det är en speciell häst och han har inte presterat på topp på slutet. Man tror sig kunna ha hittat anledningen till att han har varit lite sämre och ska vara behandlad nu. Om han hittar tillbaka till sina toppar blir han svårstoppad. Han är stark och rejäl och trivs över distansen.

15 Samson gjorde comeback efter ett års frånvaro senast och han var sånär att hålla undan från ledningen men det blev lite stumma ben tillslut och han fick se sig slagen av Secret Celebration på linjen. Jag tycker han är som allra bäst i den främre träffen men med genomköraren senast borde Robert Bergh avancera framåt tidigt i den här spårtrappan.

1 Excellent Liss har tjänat minst pengar i loppet men han har ett perfekt läge bakom bilen och borde kunna ta hand om ledningen omgående. Jag tycker att han växer ett par klasser i den positionen och trots tufft motstånd kan han leda från start till mål.

9 West Wind har toppform för dagen och har sin bästa bit till slut. Får han gå med i ryggar och spara på sin speed plockar han ner de flesta till slut.

12 Somebody’s Destiny går ner lite i klass nu efter att ha matchats tufft på V75 under året. Han är inte helt att lita på men om han fungerar är det en tänkbar skräll.

Min Vinnare: 10 Cornerstone
Spets efter 500m: 1 Excellent Liss
Skrällen: 12 Somebody’s Destiny
Rankingen A:10.15 B:1.9.12.8.7.5.4 C:13.11.6.2.3.14

Dagens Dubbel 2 - 3140m Volt
6 Chestnut och 8 Napoelon Cash höjer sig kapacitetsmässigt och att någon av dom vinner loppet är troligt även om jag inte litar fullt ut på någon av dom. Den förstnämnda reagerade bra på ett norskt huvudlag senast och kommer allt mer i sin nya regi men då fick han gå i ledningen och jag är inte säker på att han fungerar lika bra när han måste gå ute i spåren.

8 Napoleon Cash har en hög högsta nivå men presterar aningen ojämnt och har varit ifrån inför det här.

9 Prometheus känns som en väldigt spännande skräll i loppet. Han såg ut som en rund miljon i värmningen senast och gjorde också en topprestation som tvåa och gick en hög 10-tid sista 800m. Är han lika bra igen är jag inte främmande för att han kan vinna till låga 3%.

2 Gamin De Larre möter bra hästar nu men med bara två hästar på den främre volten lär han hitta till ledningen direkt. Om det skulle strula lite för hästarna på tillägg och han får dämpa tempot lite är han inte borta.

Min Vinnare: 6 Chestnut
Spets efter 500m: 2 Gamin De Larre
Skrällen: 9 Prometheus
Rankingen A:6.8.9 B:2.4.7 C:10.5.11.1.3

Lycka till