DD-tips Boden Måndag 11/4

DD-1 7 Swagger
DD-2 1,2,3,4,5,7

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m volt
7 Swagger gör ikväll comeback efter att stått för ett fint 2021 med drygt 700.000kr intjänat. Jag minns bland annat segern i finalen av Bronsdivisionen på Solvalla i September när han trots högt tempo hela vägen bara brisade undan från ledningen. Förra året stod han för en bra årsdebut och vann direkt, och distansen ikväll är inga problem. Jag räknar med att Sandra Eriksson har sin stjärna i fin författning ikväll och tidigt kommer ta initiativ i loppet. Med ett offensivt upplägg från start kan Swagger tidigt sitta i ledningen och väl i den positionen kommer han sen bli mycket svårslagen. Spik.

Motbud
6 Leave Your Sox On är även detta en van V75 häst som även han gör årsdebut ikväll. Han är den sett till kapacitet som kan utmana min spik ikväll och Leave Your Sox On har även visat sig trivas bra på Bodentravet, åtta segrar på elva starter har det blivit hittills. Från innerspåret på mellanvolten riskerar man dock att att hamna efter min spik från star och då är jag inne på att det kommer bli för tufft för Leave Your Sox On att segerstrida direkt i årsdebuten.

Nämner även 12 Noble Superb som besitter bra styrka och gillar distansen. Men även han gör comeback efter uppehåll och är svårbedömd med tanke på utgångsläget.

Min Vinnare: 7 Swagger
Spets efter 500m: 7 Swagger
Skrällen: 6 Leave Your Sox On
Ranking: A 7 B 6,12,8,9,4 C 1,5,2,13,3,11,10

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
7 Walther På G. gjorde debut för sin nygamla tränare senast, Ronny Kock. det slutade med seger direkt och nu med ett lopp i kroppen bör även formkurvan vara framflyttad till kvällens start. Walther På G. kan öppna kvickt bakom bilen men är inte beroende av något speciellt lopp för att segerstrida. Mats E Djuse har segrat med Walther På G. tidigare och måste räknas tidig ikväll.

4 Victory Lee står fint inne i loppet och kommer med en formkurva som pekar uppåt. Ove A Lindqvis känner hästen väl och har bland annat varit femma på V75 bakom Victory Lee. Till låg procent från ett bra utgångsläge tycker jag man ska räknas tidigt i avslutnignen ikväll.

5 Saxoi gav sig från ledningen senast och man kommer troligen välja ett mer passivt upplägg ikväll. Men detta är en speedig individ som med lucka tillslut kommer fälla många den sista biten. Formen är det dessutom heller inget fel på.

Nämner även 1 Enge Kevin som kan öppna bra från start och skulle kunna vara den som får loppet i rygg på ledaren ikväll. Motståndet är tuffare nu än senast men skulle det klaffa från sitt smygläge är han inte oäven till 4%.

Min Vinnare: 7 Walther På G.
Spets efter 500m:
Skrällen: 4 Victory Lee
Ranking: A 7,4,5 B 1,2,3,10,9,11,12 C 8,6

Lycka till
DrTrav