Dagens Dubbel denna fredag delas mellan Boden och Bollnäs. 

DD Boden & Bollnäs 17/11

DD-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
DD-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
På förhand känns detta som en duell mellan 7 Edsinette på 20m och 8 One Cristal som startar med 40m tillägg.

Edsinette kommer med bra form och är för dagen under fin utveckling. För två starter sedan vann hon ett V86 lopp från dödens och visade då att hon är tuff nog att göra en hel del jobb på egen hand. Senast var man ute i ett uttagningslopp till Breeders Crown och gjorde det då klart godkänt utan att gå vidare. Ikväll är motståndet återigen lämpligare, hon öppnar bra i voltstart och när det främsta motbudet startar 20m bakom henne är Edsinette min tipsetta trots att hon ikväll möter hingstar.

8 One Cristal är en bra häst när han väl är på topp. Senast gjorde han det bra i tuff omgivning men notera att One Cristal varit struken efter det vilket gör formen svårbedömd. Men från stallet är man optimistiska inför kvällens start och menar på att One Cristal är redo för att prestera direkt. Han känns fin hemma i träningen och han har dessutom gått ett positivt banjobb inför kvällens start. Även One Cristal går ner i klass ikväll och lever han upp till rapporterna så kommer han utmana Edsinette om segern ikväll.

Min Vinnare: 7 Edsinette
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking: A 7,8 B 2,12,9,10,6,1 C 5,4,13,3,11

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
Ett bra lopp avslutar omgången där jag håller 3 Swagger som min vinnare. Han är den troliga ledaren i loppet och i den positionen ska han sen slåss. Visserligen handlar det ikväll om årsdebut och comeback efter skada. Men även Swagger har fått ett banjobb i kroppen inför kvällens start. Swagger lever mycket på sin speed och från ett perfekt utgångsläge sitter han tidigt i spets och över kort distans blir det sen inte enkelt att rå på honom. Det svåra blir dock att hantera om man vågar gå på honom rakt ut ikväll eller inte? Men tipsetta blir är han onekligen.

Skrällen i loppet är 8 Selmer I.H. som är en individ med högt kunnande när han har dagen. I början av året visade han flera gånger upp sin fulla kapacitet, segrarna och de positiva insatserna avlöste då varandra. Han har inte riktigt visat samma form på slutet men kunnandet finns där och som helt ospelad ikväll ska han inte nonchaleras vid gardering.

9 Hector Sisu är jämn och säker i sina prestationer. Han gör alltid sitt i loppen och har på slutet varit ute och gjort det bra bakom hästar som Great Skills och Rome Pays Off. Nu slipper han den typen av konkurrens och hittar bara Ulf Ohlsson en bra position från start ska Hector Sisu räknas tidigt. Han står på tur för seger.

Min Vinnare: 3 Swagger
Spets efter 500m: 3 Swagger
Skrällen: 8 Selmer I.H.
Ranking: A 3 B 8,9,5,4,7,1,2 C 6,10

Lycka till
DrTrav