DD-tips Bollnäs Tisdag 11/10

DD-1 1,3,4
DD-2 1,6,7,12

12 rader x 20kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
1 Night Art inledde året på bästa sätt och spåddes efter segrarna i somras vara en kandidat som skulle utmana om segrarna i årgångsloppen. Men i uttagnings loppet till Kriteriet senast var man aldrig aktuell för att kvala in till finalen. Men nu har Night Art fått ladda om batterierna och även om formen är svårbedömd så känns hon intressant här ikväll från ett perfekt utgångsläge. Hon är min troliga ledare från start och in den positionen ska hon sen slås.

3 Global Deputy besegrade Night Art senast i uttagningsloppet till Kriteriet efter att fått ett perfekt smyglopp. Nu är utgångsläget bra igen och skulle Night Art inte vara som bäst efter lite paus kan Global Deputy speeda ner samtliga över upploppet.

Nämner även 4 Thereisnolimit som nu har fått två lopp i kroppen på svensk mark sedan man kom från USA. Formkurvan bör vara i stigande och från ett bra utgångsläge är Thereisnolimit ett tidigt streck vid gardering.

Min Vinnare: 1 Night Art
Spets efter 500m: 1 Night Art
Skrällen: 4 Thereisnolimit
Ranking: A 1 B 3,4,9,5,7,12,6 C 11,10,2

Dagens Dubbel 2 -2140m auto
7 Kagan var näst senast ute i självaste Svenskt Travderby och slutade då med en positiv fjärdeplats. Kagan har bevisat för samtliga att han är bra nog för att utmana om segern i ett lopp som detta. Även om utgångsläget kunde varit bättre ikväll så är detta mitt förstaval.

1 Idomenio Sisu var även senast ute i ett Breeders' Crown-försök men kom då aldrig in i loppet från ett tufft utgångsläge. För två starter sedan hon nära att kvala in till Derbyt. Idomenio Sisu är en häst med högt kunnande som i somras slutade trea i Sprintermästaren och är ikväll från ett bra utgångsläge hästen att slå från spets för övriga.

Nämner även 6 L.A.Boko som senast var ute i Derbyfinalen. Han lever på sin speed och skulle med lite överpace på loppet inte bli lätt att stå emot över upploppet. Givet streck i ett öppet uttagningslopp.

Min Vinnare: 7 Kagan
Spets efter 500m: 1 Idomenio Sisu
Skrällen:
Ranking: A 7,1,6 B 12,10,9,2,3,8 C 11,4,5


Lycka till
DrTrav