Lördagen Dagens Dubbel arrangeras av Bollnästravet.

Dagens Dubbel Bollnäs 9/9 


DD-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
DD-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Jag kommer här gå rakt ut på omgångens drag, 6 Honfleur Mearas. Han ska idag göra en spännande debut för Daniel Wäjersten och rapporterna inför dagen start är positiva. Honfleur Mearas har tidigare visat upp höga toppar och skulle nu träningen hos Wäjersten föra fram henne ytterligare kapacitetsmässigt står Honfleur Mearas sig väldigt bra i klassen här. Bara att Daniel väljer att ta ut henne direkt i denna typen av lopp tyder på att han har en bra känsla kring sitt nyförvärvade. När det dessutom är spel vi håller på med så måste jag bara ta ställning! Det kan vara sista gången vi ser den här typen av värde på Honfleur Mearas. Spik!

Motbud
9 Celiaz har imponerat vid segrarna i raden och är obesegrad tillsammans med Mika Forss. Celiaz har även visat sig fungera lika bra bakifrån som i ledningen och hon tål även att göra en hel del jobb på egen hand. Hon ser dock ut att bli klar favorit i loppet och med tanke på att det kommer krävas en hel del av henne ikväll samtidigt som formen på Alessandro Gocciadoros hästar är tveksam kommer jag gå emot idag.

För den som ska garantera vill jag nämna 7 Isabelle Cash som är tidig. Hon kommer med en formkurva som pekar uppåt. För två starter sedan gick hon i mål med sparade krafter i sin V75-final och senast vann hon på ett bra sätt.

Min Vinnare: 6 Honfleur Mearas
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking: A 6 B 9,7,4,11,2,10,12 C 5,8,1,3

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
3 Global Dash galopperade senast, men Global Dash ska inte lastas för det. Han är dessutom kvar i klassen nu tack vare det och har idag ett bra utgångsläge. Näst senast vann han sin bronsfinal på bra sätt från ledningen. Han kan öppna bra och skulle det vara Global Dash som tar hand om ledningen i loppet kommer han sen bli svårpasserad. Däremot saknas knappast motbud i loppet och att gardera känns givet.

5 Lozano di Quattro är en individ som besitter bra fartresurser och med rätt lopp går han alltid bra tillslut. Senast mötte han enklare motstånd och avgjorde då väldigt enkelt tillslut. Lozano di Quattro kör snällt i loppen och med tanke på det vet vi ännu inte hur pass högt kunnande som finns hos hästen. Men av intryck och snacket kring Lozano di Quattro finns det en hel del obrukat på tävlingsbanan fortfarande. Ska räknas tidigt här.

Nämner även 6 Mellby Imperial som senast vann enkelt från spets. Han tål även att göra en del jobb på egen hand om det skulle behövas. Kapacitetsmässigt står han bra inne i klassen och kommer han bara till okej från start så är Mellby Imperial en tidig segerkandidat i loppet.

Min Vinnare: 3 Global Dash
Spets efter 500m: 3 Global Dash
Skrällen:
Ranking: A 3,5 B 6,4,9,2,10,8 C 7,12,1,11

Lycka till
DrTrav