Dagens Dubbel denna fredag delas mellan Bollnäs och Kalmar.

DD Bollnäs & Kalmar 24/11

DD-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
DD-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
Här hittar vi omgångens spik på Dagens Dubbel, 1 Soundtrack. Kapacitetsmässigt är detta en häst som är huvudet högre än sina konkurrenter ikväll. Han är härdad i tuffa sammanhang och har tidigare gjort det bra för Timo Nurmos. Numera återfinns Soundtrack hos Thomas Malmqvist där det blivit tre starter och han har vunnit på överlägset sätt i de två senaste framträdanden. Senast vann han ett montélopp väldigt enkelt och gången innan efter att kört sig till ledningen in på slutrundan. Enda orosmolnet ikväll är utgångsläget, men jag är inne på att oavsett om det blir ledningen direkt från start eller inte så har Soundtrack toppchans ikväll. Spik. 

Motbud
7 Lilo Love är en häst som gjorde det bra förra vintern och han trivs nu när det börjar bli kallare i luften. Senast gjorde han det bra som tvåa och formkurvan pekar uppåt nu. Skulle min spik komma bort på något sätt ikväll är Lilo Love ett givet motbud därbakom. 

Nämner även 9 Place Royal som nu har gjort tre starter på svensk mark och har visat upp bra fartresurser. Han jagar fortsatt första segern i Sverige men känslan är att den bara är en tidsfråga bort. Place Royal skulle gynnas av tempo på loppet ikväll och får han smyga med i rätt ryggar kommer Place Royal kunna fälla mångar den sista biten. 

Min Vinnare: 1 Soundtrack
Spets efter 500m: 1 Soundtrack
Skrällen: 9 Place Royal
Ranking: A 1 B 7,9,6,2,3,4,12 C 10,8,5,11

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
9 One Cristal, en kapabel häst som brottats med en hel del skadeproblematik under säsongen hittills. Men nu verkar man äntligen kunna andas ut ifrån stallet för One Cristal är på väg mot toppformen igen. Senast vann han på överlägset sätt och fortsätter formkurvan åt rätt håll kommer One Cristal bli svår att stå emot även ikväll. Given tipsetta i avslutningen. 

10 Icon Mearas gjorde senast debut för Jörgen Westholms och det blev seger direkt. Icon Mearas fick då ett passande lopp och stod för en rapp avslutning. Nu med det loppet i kroppen kan vi förvänta oss en ännu vassare Icon Mearas ikväll och när man även låter optimistiska från stallet gäller det att vara med på tåget. 

Nämner även 2 Joshua B.R som är härdad i tuffa sammanhang och senast stod hon för en bra insats som trea på V75 i Finland. Nu sitter Ulf Ohlsson dessutom i vagnen för första gången vilket är spännande. Utgångsläget är passande skulle Joshua B.R tidigt hitta till spets känns han tidig vid gardering. 

Min Vinnare: 9 One Cristal
Spets efter 500m: 2 Joshua B.R
Skrällen: 2 Joshua B.R
Ranking: A 9 B 10,2,3,6,12,7,1,11 C 4,5,8

Lycka till
DrTrav