Dagens Dubb el denna söndag hämtar vi från Danmark och Charlottenlund. 

Dagens Dubbel 12/11


DD-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
DD-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1600m auto
7 Get A Wish imponerade direkt i sin comeback på dansk mark senast. Då stod han för en vass avslutning och det blev seger direkt Han slog flertalet av konkurrenterna redan då och nu med lopp i kroppen lär vi få se en än bättre Get A Wish idag. Bricka sju över 1600m på Charlottenlund innebär dock bakspår och det lär vänta en del jobb för Get A Wish på egen hand i spåren. Men om femåringen kan för en liknande avslutning som senast kommer det återigen bli svårt att stå emot honom till slut.

5 Emoji var en av konkurrenterna som senast fick se sig besegrad av Get A Wish men vi tar även med oss att Emoji blev störd till galopp i sista sväng den gången. Utan galoppen hade han förmodligen Emoji varit med och utmana om segern i loppet. Denna gången har även Emoji ett bättre utgångsläge och skulle Flemming Jensen ta en lugn dödens från start kan han själv diktera tempot och på så sätt göra loppet surt för Get A Wish samt få revansch på denna idag.

1 Four Guys Dream gör nu comeback, men detta är en individ med högt kunnande som dessutom tidigare presterat bra direkt efter vila. Han är kvick iväg från start och den troliga ledaren i loppet. Är sen bara Four Guys Dream redo för att prestera direkt kommer han inte bli en lätt nöt att knäcka i spets.

Min Vinnare: 7 Get A Wish
Spets efter 500m: 1 Four Guys Dream
Skrällen: 1 Four Guys Dream
Ranking: A 7,5,1 B 4,6,2 C 3,9,8,10

Dagens Dubbel 2 - 2000m auto
2 Hardcore D.K. är en talang som inledde karriären mycket lovande och kvalade bland annat in till det danska Derby. Den dagen var dock Hardcore D.K. inte som bäst och har nu fått återhämts sig fram tills idag. Men nu ska han enligt stallet vara redo för en comeback och man aviserar att man förväntar sig en bra prestation direkt. Hardcore D.K. är snabb ivög från start och från ett passande utgångsläge är han den troliga ledaren i loppet. Väl i den positionen ska han sen ses med störst segerchans i loppet. Spik på DD. 

Skrällen i loppet är 4 Hurricane K K som visat härlig utveckling på slutet. Han lever mycket på sin speed och med rätt lopp idag kommer han kunna fälla många den sista biten.

Även 9 Hilton gör comeback efter lite vila nu. Detta är också en individ med hög grundkapacitet som ska räknas tidigt om han är redo för att prestera direkt. Han är härdad i tuffa sammanhang och räds knappast motståndet idag. Given vid gardering.

Min Vinnare: 2 Hardcore D.K.
Spets efter 500m: 2 Hardcore D.K.
Skrällen: 4 Hurricane K K
Ranking: A 2 B 4,9,10,12,1,8 C 5,7,3,11

Lycka till
DrTrav