Dagens Dubbel körs idag på Charlottenlund i Köpenhamn. Jag spelar med en spik i den första avdelningen och tar sedan min A-grupp med två hästar i den andra vilket är totalt två kombinationer. 


Dagens Dubbel-Förslag Charlottenlund 12/5

DD-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
DD-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15


DD-1 2011m Auto 

4 Barack Face kan mycket väl vara Sveriges nästa stora stjärna. Han hade ett kanonår förra året med en andraplats i derbyt samt en seger i Europaderbyt och han sprang in över 5.1 miljoner kronor totalt. Nu är han redo för årsdebut och träningsrapporterna från stallet är verkligen uppåt inför detta och det ska bli spännande att följa femåringen den här säsongen. Utgångsläget här är normalt bra för han och man kan nog räkna med en offensiv styrning här från kusken och tränaren Adrian Kolgjini som har stor tro på sin adept och detta ska vara en mycket bra segerchans för Barack Face. 

5 Demon är en italienare som hade en riktigt fin säsong förra året med nio segrar på tjugo starter och över 1.4 miljoner kronor intjänat. I år har han hunnit med att göra fyra stycken starter där han i senaste starten i mitten av april var tillbaka på svensk mark och gav då ett fint intryck när han besegrade bland annat A Fair Day via en rejäl avslutning ute i spåren sista halvvarvet. Känslan är att han bör gå framåt ytterligare i form med det loppet i kroppen och om det bara blir lite tempo under loppets gång här så kommer Demons avslutning räcka långt även denna gång. Min Vinnare: 4 Barack Face 


Spets efter 500m: 2 Hustle Rain


Skrällen: 7 Hades De Vandel


Rankingen: A: 4 B: 5,7,2,1 C: 6,3,9,10


DD-2 1600m Auto

2 Extreme är en av Danmarks bästa hästar om inte den bästa som senast gjorde comeback efter två års frånvaro och det i ny regi hos Flemming Jensen som presenterade åttaåringen i ett mycket fint skick. Han kördes då till ledningen direkt från start där han sedan fick bestämma tempot lite efter eget behag och via en snabb avslutning så sträckte han på sig till slut när konkurrenterna kom bakifrån och vann säkert till slut. Det loppet bör ha gjort honom väldigt gott och fört fram honom rejält i form till den här uppgiften som ser spännande ut från ett fint utgångsläge. Siktet är inställt återigen på ledningen och i den positionen så blir Extreme väldigt svårfångad här och jag tror han tar andra raka segern. 

9 Four Guys Dream har väldigt höga toppar i sig de dagar han får det att stämma och har i år på sex starter tagit två segrar. I senaste starten som var i slutet av april så kördes han till ledningen direkt från start och vann sedan i enkel stil mot ett lite billigare sällskap och det var ett rätt så fint formintryck. Utgångsläget den här gången hade kunnat vara bättre, men han har rygg på två startsnabba hästar och bör därför ändå då kunna få en fin resa hör av kusken Stefan Persson och om Four Guys Dream kan få spara på sin fina speed här fram tills att det ska avgöras så ska han räknas mycket tidigt.Min Vinnare: 2 Extreme


Spets efter 500m: 2 Extreme 


Skrällen: 1 Seven Nation Army


Rankingen: A: 2,9 B: 1,6,7 C: 3,4,10,8Lycka till!
Christoffer