Dagens Dubbel körs denna torsdag på Dannerotravet. Jag spelar med båda mina A-Grupper i respektive avdelning vilket blir totalt fyra kombinationer. 


Dagens Dubbel-Förslag Dannero 20/6

DD-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
DD-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15


DD-1 1640m Auto

4 H.P.Roadrunner är en flyfotad herre som gjort det bra i år då han på tio starter tagit sex pallplaceringar varav fyra stycken segrar. I senaste starten så spände man bågen och provade V75 där han fick en fin invändig resa och höll sedan farten bra hela vägen in i mål när luckan kom 150 meter före mål. Nu går han tillbaka ner i klass till den här starten och har dessutom bättre förutsättningar sett till startspår som är optimalt här för sjuåringen då han är mycket snabb ut den första biten och siktet är inställt på ledningen här från kusken Mats Djuse. Väl i ledningen så trivs H.P.Roadrunner bra och om det inte kostar allt för mycket att komma dit så måste detta varq en fin segerchans. 

1 Exhbition visade fin form vid segern förra veckan vilken var han andra för året på tredje försöket. Det är en fin tävlingshäst detta som ofta gör sitt i loppen och är med långt fram och här har man återigen lottats till ett perfekt utgångsläge med ett innerspår bakom startbilen. I senaste starten så fick han en fin resa i rygg på ledaren bakom en väldigt pigg häst och när han lyftes ut i ett andraspår 600 meter före mål så kunde han enkelt koppla grepp och sedan blev segern väldigt enkel och det var ett fint formintryck. Här kommer Exhbition på nytt få en fin resa i den främre träffen och om det löser sig för honom så ska han på nytt räknas mycket tidigt här. 


Min Vinnare: 4 H.P.Roadrunner
Spets efter 500m: 4 H.P.Roadrunner
Skrällen: 5 O.P’s Flawless
Rankingen: A: 4,1 B: 7,5,8,10,2 C: 6,3,9 


DD-2 1640m Auto

2 Underbarosåfin visar väldigt fin form för dagen då han på sina tre senaste starter tagit två segrar och en tredjeplats. Tredjeplatsen kom i näst senaste starten på V75 då han från rygg på ledaren hängde med klart bra bakom två fina hästar. I senaste starten så satt han en bit bak i kön innan han gick med i ryggar ute i tredjespår 650 meter före mål och via en häftig avslutning så blev segern enkel. Här startar sjuåringen från ett klart bättre utgångsläge än senast och då bör det vara aktuellt för kusken och tränaren Henrik Svensson att köra i ledningen, för i den positionen så har Underbarosåfin åtta segrar på tio försök och här tror jag att det kommer en ny. Spets och slut! 

7 Hanypanky Pinkman är en väldigt kapabel häst de dagar som han får det att fungera fullt ut. Efter att ha testat på en start i Frankrike i början av året så har det blivit två starter hemma i Sverige med en fjärdeplats som bäst och det var i senaste starten då han höll bra från utvändigt ledaren efter att han blivit lite väl pigg. Här gör han en väldigt spännande start tycker jag då det är första gången han är ute över kort distans vilket bör passa honom bra. Från ett spår lite längre ut bakom startbilen så lär kusken Örjan Kihlström köra framåt direkt för att sedan låta Hankypanky Pinkman hålla ett jämnt tempo och om han bara har lite form här så ska han räknas med chans. 


Min Vinnare: 2 Underbarosåfin
Spets efter 500m: 2 Underbarosåfin
Skrällen: 3 Ellis Pride
Rankingen: A: 2,7 B: 10,3,9,5,11,8,1 C: 4,6Lycka till!
Christoffer