DD-tips Eskilstuna Tisdag 11/1
DD-1 3,4,13,15
DD-2 13,14
8 rader x 30kr = 240kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
3 Buttermere har verkligen tagit kliv sedan flytten till Madelaine Vidar. Denna sjuåring kommer nu med två raka segrar på kontot. I den senaste starten vann man enkelt och såg ut att ha massor av krafter obrukade. För två starter sedan avslutade Buttermere sista 800m via 12,7 från ledningen och det räckte för seger. Ikväll står man perfekt inne i loppet på pengar och har från bricka tre goda chanser att ta hand om ledningen. I den positionen är man sen hästen att slå för övriga. Förstahäst.
15 Rulle Roc startar från ett tufft utgångsläge och kan få långt fram ikväll. Men kunnande finns hos hästen och skulle det klaffa någorlunda längs vägen kommer hans slutrunda bita bra. Har tre segrar på sina fyra senaste starter, vilket är imponerande. Näst senast fick man nöja sig med tredjeplatsen trots en avslutnign via 11,5 sista 700m. Formen är på topp och Oskar J Andersson både tränar och kör, måste räknas tidigt ikväll trots bricka 15.
Nämner även 4 O.M.Hazebrouck som har två raka segrar, på kontot, båda segrarna är tagna i fin stil från ledningen. Skulle O.M.Hazebrouck lyckas snuva Buttermere på ledningen så kommer man leda länge. Rikard S Jansson ska man inte nonchalera om man väljer att gardera.
Min Vinnare: 3 Buttermere
Spets efter 500m: 3 Buttermere / 4 O.M.Hazebrouck
Skrällen: 4 O.M.Hazebrouck
Ranking: A 3,15 B 4,13,12,9,11,8,10,6 C 2,5,7,14,1
Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
14 Kimi Di Quattro har varit ute på V75 och gjort det bra. För två starter sedan vann man från ledningen på bra sätt. I den senaste starten var man ute V75 finalen i klass-I, då fick Kimi Di Quattro själv stå för grovjobbet ute i tredjespår sista 700m och höll farten klart bra hela vägen som trea. Formen är klart uppåt och ikväll är motståndet enklare än på slutet. Att det är första starten över lång distans är inget som oroar då Kimi Di Quattro är allround. Givet förstastreck i min bok.
Därbakom är 13 Cambria tidig. I den senaste starten blev han diskad efter en incident i sista sväng senast men Cambria visade att formen sitter där. Lång distans sen bara som ett plus för Cambria som lever på sin styrka. Detta är en individ som går hela vägen in i mål och skulle tempot bli uppskruvat fäller han många tillslut. Thomas Dalborg både tränar och kör och det är viktigt att poängtera att skolformen är god.
Skrällen är 8 Maestro Zon, detta är en individ som det pratats mycket om under hans karriär. Men som inte alltid levt upp till de högt ställda förväntningarna. Men till kvällens start kommer man med lopp i kroppen vilket borde betyda att formkurvan pekar uppåt. Utgångsläget är såklart inte det bästa men Maestro Zon besitter en hög högstanivå, och lever han upp till den ikväll och dessutom har lite form att hämta ut så är detta en rolig skräll i loppet till 5%.
Min Vinnare: 14 Kimi Di Quattro
Spets efter 500m: 7 Fernando Vixi
Skrällen: 8 Maestro Zon
Ranking: A 14 B 13,7,8,5,3,9,2 C 15,11,12,4,6,10,1
Lycka till
DrTrav