DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

DD Tips Eskilstuna 11/5

DrTrav - 11 Maj 2021 - 12:38

Dagens Dubbel Eskilstuna 11/5

DD-1 2.3.5.8.9
DD-2 7 Indy Lane

5 rader x 50kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Auto
En öppen historia där flera av de betrodda hästarna har visat osäkra tendenser.

9 Tullarbardine Boe har varit betrodd inom v75 och om han fungerar som han ska borde hans styrka kunna bli utslagsgivande på den långa distansen. Han har dock gjort bort sig med två raka galopper och även om det är en bra uppgift trots tillägg kan det bli långt fram till slut med minsta strul på vägen och det är rätt så hyggliga hästar på den främre volten.

5 Forcement är intressant den här gången och han har problem med aktionen i loppen och det är en liten märklig stil han utstrålar. Han är snabb från start och han är gynnad av den långa distansen och när Magnus A Djuse får chansen den här gången igen som har ett otroligt bra facit med hästen känns det som ett tidigt motbud. Om aktionen flyter på bra kan han bli svårtuggad från ledningen och jag tror att det finns mycket att hämta ur den här hästen om man får ordning på aktionen.

2 Titan Yoda är också hopplöst osäker men det finns fina fartresurser i den här hästen och håller han bara ihop travet kommer han att vara med där framme och göra upp om segern.

8 Hungarian Hotwax vann på en bra tid senast och det såg ut som att det fanns gott om krafter kvar över mål. Nu går han förvisso upp i klass men jag tror att han kan bli farlig över upploppet om han kan lifta med i rätt ryggar.

3 Mäster Sauron hade jag som nästagångare efter loppet senast och han kan vara en riktigt smällkaramell nu. Nu blev det ett tufft lopp han hamnade i men han visade klart bra form vid andraplatsen senast efter ett tufft lopp.

Min Vinnare: 9 Tullarbardine Boe
Spets efter 500m: 5 Forcement/2 Titan Yoda
Skrällen: 3 Mäster Sauron
Rankingen A: 9.5.2 C:8.3.6.4.7 C: 10.11.1

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
7 Indy Lane är min förstahäst i loppet och det finns risk att hon kan få bluffa hem det här loppet från ledningen. 4 Bon Ego är den som skulle kunna ta emot från start men jag tror inte att man är intresserade av att ta emot favoriten när det än så länge saknas lite form och Mats E Djuse borde vara nöjd med ryggen på Indy Lane. Från ledningen är det såklart en mycket bra chans att han tar sin tredje raka seger men motståndet hårdnar nu och det finns ett par hästar i fältet som håller hög klass. Jag spikar Indy Lane inom DD-spelet då jag tycker att jag behöver plocka med några hästar i DD-1, men inom V64 tar jag med ett par hästar på kupongen.

8 Cyrano De B. har sett fin ut i två snabba avslutningar i årets två starter och formen borde flyttas framåt ytterligare till den här starten. När hästen är i full form räds inte hästen dödens och han tål att göra mycket jobb på egen hand och det är inte helt omöjligt att Cyrano DE.B sätter upp tempot utvändigt om Indy Lane. I skrivande stund är hästen anmäld med vanlig vagn som på slutet men skulle vi få se ändring till amerikansk bike innan spelstopp blir han ännu mer intressant, då jag tycker att han gjort sina klart bästa lopp med biken.

10 Deede Star blandar och ger man när han presterar på topp är han alltid att räkna med. Senast var han ute i ett bronsdivision-lopp och gjorde det helt okej från ett hopplöst utgångsläge och vid segern näst senast var intrycket klart bra i ett enklare gäng. Det krävs att någon sätter upp tempot utvändigt om Indy Lane för att komma in i matchen men en bra dag matchar han dessa hästar.

6 Zinco Jet avslutade vasst senast och var riktigt fin för dagen när han vann för tre starter sedan. Han behöver ha det lite serverat för att vinna lopp men med rätt resa brukar han alltid ha sin bästa bit till slut och han borde kunna få en passande resa i andraspår den här gången.

4 Bon Ego står jag över den här gången men passas framöver. Stallet meddelar att hon behöver bli av med några kilo innan hon kan prestera på topp och det låter inte som att man är intresserade av någon ledning nu. Hon kommer säkert få en passande resa i ledarryggen men känslan är ändå att det saknas form för att kunna hota den sista biten.

11 Divine känns lite bortlottad den här gången och får inte heller plats på kupong men med rätt resa är hon inte helt borta och hon trivs med Emilia Leo.

Min Vinnare: 7 Indy Lane
Spets efter 500m: 7 Indy Lane
Skrällen: 8 Cyrano De B.
Rankingen A:7.B 8.10.6 C:11.4.3.2.9.5.1

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:00  Hammarby TFF - Sandviken
Fotboll - Ettan Norra - 2 hcp -1
2.40
15:00  England - Kroatien
Fotbolls-EM - EM - BLGM
2.25
16:00  IFK Luleå - Sylvia
Fotboll - Ettan Norra - 2
2.20
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Flest mål halvlek 2
2.10
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1
1.72
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - EM - Öst u 16,5 fri
1.66
21:00  Tampa Bay - NY Islanders
Ishockey - NHL - X2
1.94
21:00  Nederländerna - Ukraina
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 2
6.50
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - J. McGinn kort + mål
15.43
03:00  Vegas - Montreal
Ishockey - NHL - 1
1.724
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Topptipset 250 000 kr extra i potten
Insats: 100 kr -  
Köp här!
20:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  V75 Tips Bjerke 13/6
Insats: 720 kr - DrTrav
15:00  Topptipset Tips Söndag 13/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten
17:05  DD Tips Bjerke 13/6
Insats: 240 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Livestreaming