Dagens Dubbel körs denna söndag på Sundbyholmstravet i Eskilstuna. Jag spelar en rak dubbel idag vilket blir totalt en kombination. 


Dagens Dubbel-Förslag Eskilstuna 16/6

DD-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
DD-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15


DD-1 2140m Auto

5 O’Hara Boko är en mycket fin treåring som tränas av holländaren Paul Hagoort och var senast ute i treåringseliten för ston under Elitloppssöndagen då hon var väldigt fin som trea efter att hon från tredje par utvändigt bjöd på en fin långspurt sista 700 meterna. Även om motståndet är klart bra även denna gång så tycker jag att hon går ner lite i klass här och dessutom så har hon lottats till ett fint startspår mitt bakom startbilen och det kommer ge henne en fin resa i den främre träffen. Om kusken Robin Bakker kan forcera henne till ledningen här efter en bit är svårt att sia om men jag tycker att O`Hara Boko är en tillräckligt fin häst för att kunna ses med fin segerchans oavsett position här och är en given förstahäst. 

4 Scarfo Pellini är en toppstammad tjej som på sina tre inledande starter i karriären tagit två segrar och en andraplats. Hon förlorade för första gången i senaste starten men föll då med flaggan i topp efter att hon med varvet kvar till mål avancerade fram och kördes till ledningen och blev sedan rejält utmanad över upploppet av en smygkörd häst och sträckte på sig fint men fick ändå ge sig knappt. Hon ska enligt stallet ha gått framåt i form efter det loppet och till den här starten så blir det en amerikansk sulky på för första gången vilket är intressant och bör fungera bra på henne. Från ett fint startspår så kommer kusken och tränaren Björn Goop vara angelägen om att nå ledningen här vilket jag tror kommer att lyckas och väl i front så kommer Scarfo Pellini att leda det här loppet länge. 


Min Vinnare: 5 O’Hara Boko
Spets efter 500m: 4 Scarfo Pellini
Skrällen: 1 Vivillion
Rankingen: A: 5 B: 4,8,7,1,6 C: 9,2,3 


DD-2 2140m Auto

8 Magic In är en mycket lovande treåring som inlett karriären bra med tre segrar på hans fyra första starter. Vid senaste segern i näst senaste starten så vann han på en topptid efter att ha körts till ledningen och sedan drog han på och avslutade sista 800 meterna via 1.10.9. I senaste starten så var han hårt betrodd och fick då en resa i fjärde par utvändigt innan han gick på ute i tredjespår 700 meter före mål och han såg stark ut men galopperade olyckligt 400 meter före mål. Enligt stallet så är han inte helt bekväm med att få stänk på sig när han springer bakom hästar och därför tror jag att kusken Erik Adielsson lär ladda det som går härifrån för att söka sig framåt till en position i den främre träffen och detta är normalt en toppchans för Magic In oavsett position.

5 Limoncello Boko var igång redan ifjol som tvååring då det på tre starter blev två segrar och en andraplats. I år har han fortsatt utvecklats fint och har på fyra starter tagit tre pallplaceringar varav två stycken segrar. I senaste starten på Solvalla så var han ute i ett rätt så bra lopp och kördes då till ledningen direkt från start och där så stannade han hela vägen in i mål och vann väldigt enkelt. Han är under fin utveckling och bör från samma startspår denna gång kunna nå ledningen återigen och om sedan Limoncello Boko kan få sitta lite ifred en bit så kommer han leda det här loppet länge.


Min Vinnare: 8 Magic In
Spets efter 500m: 5 Limoncello Boko
Skrällen: 1 Fermio
Rankingen: A: 8 B: 5,9,1,7,2,4 C: 10,6,3Lycka till!
Christoffer