Dagens Dubbel hämtar vi på från Eskilstuna denna tisdag. Min lösning på omgången finner ni nedan.

Dagens Dubbel Eskilstuna 5/9


DD-1 5 Global Deligh
DD-2 8,9,12

3 rader x 70kr = 210kr 

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
5 Global Delight gjorde ett bra lopp senast från bakspår även om han inte kunde blanda sig i någon segerstrid. Men formen är bra och från ett bättre utgångsläge ikväll bör Global Delight kunna få ett passande lopp. Kapacitetsmässigt står sig fyraåringen bra i loppet, och hon blir min tipsetta i ett öppet lopp på förhand.

Tidig är också 4 Charlotte Gar som kom till Sverige med höga förhoppningar på sig. Men hon har än så länge efter två starter inte fått till det på svensk mark. Alessandro Gocciadoro fortsätter dock plus för hästen och känslan är att Charlotte Gar kan mer än vad hon visat hittills. Mot lämpligt motstånd ikväll måste hon räknas tidigt.

Nämner även 6 Beauvior som är van att tampas mot tufft motstånd och hon håller bättre form än vad som går att utläsa ur programmet. Skulle de två ovan nämnda köra lite för hårt emot varandra öppnar det upp sig och Beauvior kommer inte vara sen på att utnyttja situationen.

Min Vinnare: 5 Global Delight
Spets efter 500m: 5 Global Delight
Skrällen 6 Beauvior
Ranking: A 5,4 B 6,2,11,3,7,12 C 1,10,9

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
12 Luv You Schermer kommer med två raka seger på kontot efter flytten till Susanne Frang. Senast vann hon trots bakspår på tillägg och visade då att hon tål att göra en hel del jobb på egen hand. Formen är på topp och till kvällens start blir det barfota runt om igen. Trots utgångsläget måste Luv You Schermer ses med bra segerchans.

8 Calvados Bi gör ikväll en spännande debut på svensk mark. Att detta är en individ som gjort det bra för Alessandro Gocciadoro i Italien kan vi se i raden. Han står bra inne i kvällens lopp sett till kapacitet. Visst, utgångsläget är vad det är men trots det ska Calvados Bi tas på allvar direkt.

Nämner även 9 Neon Bank som är en bra häst för klassen. Han är van att möta tufft motstånd och även om det nu är comeback efter längre vila ska han inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 12 Luv You Schermer
Spets efter 500m:
Skrällen
Ranking: A 12,8 B 9,6,3,10,2,7 C 1,11,4

Lycka till
DrTrav