DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

DD Tips Eskilstuna 8/11

DrTrav - 8 November 2020 - 11:04

DD Tips Eskilstuna Söndag 8/11

DD1: 1,2,3,5
DD2: 4 SAN MOTEUR

4 rader x 60 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 -  2140m auto
3 Hail Mary är min förstahäst. Derbyvinnaren är en fruktansvärt komplett fyraåring som kan vinna från alla positioner i olika sammanhang mot jämnåriga konkurrenter. I semifinalen fick vi verkligen se en explosion när tränaren Robert Bergh kastade loss 500m kvar. Det är inte ofta man får se något så extremt i en så hög klass på konkurrenterna. Blir helt enkelt inte lätt att besegra för övriga. Anmäld barfota bak, öppet huvudlag och hybrid vagn.

2 Power har Robert Bergh verkligen satt i toppskick under hösten med vinsten i Europaderbyt som höjdpunkt. Power sitter i andraspår direkt och är därmed garanterad ett bra lopp. Dessutom besitter detta kraftpaket en ruggig avslutning att tillgå. Anmäld barfota bak, öppet huvudlag och hybrid vagn.

Två andra som jag också vill betala för på systemet är 1 Guzz Mearas och 5 Admiral As. Den förstnämnda kan få loppet i rygg på ledaren och därifrån kommer man skjuta till bra om luckan uppenbarade sig. 5 Admiral As har verkligen sett mognare ut på slutet och kommer med rätt ryggresa stå för en vass avslutning idag.

1 Guzz Mearas anmäld norskt, jänkarvagn och barfota runt om.
5 Admiral As anmäld skor runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag.

Min Vinnare: 3 Hail Mary
Spets efter 500m: 1 Guzz Mearas
Skrällen: 5 Admiral As
Ranking: A 3,2,1,5 B 7,6,4,9 C 10,11,8,12

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Min spik på DagensDubbel kommer här i avslutande avdelningen. 4 San Moteur är en läcker travare efter underbara Panne de Moteur. 4 San Moteur är en talang som segrade åkandes i kvalen. I finalen av Kriteriet kunde han inte ta sig förbi Brambling på upploppet. I den finalen valde man dock att inte ladda San Moteur från start, det kan ha att göra med att distansen va längre i den starten. Nu över medeldistans tror jag man kommer ladda iväg vad som går från start, man är min tidiga ledare av loppet och från den positionen kommer man bita ifrån sig bra. Hög segerchans i min bok. Anmäld öppet huvudlag, hybridvagn och barfota bak.

Motbud
1 Mister Hercules är en tidig utmanare om man lyckas hålla ledning. Idag blir det första gången barfota runt om, vilket såklart är intressant. Dessutom ska man tävla med rycktussar för första gången. Dock ska nämnas att spår ett på Eskilstuna inte är så bra som det låter. Dessutom är ställformen hos tränaren Daniel Réden en orosfaktor för dagen. Anmäld barfota runt om nu, vanlig vagn och öppet huvudlag.

2 Selected News har ett otroligt löphuvud och jag tycker mig kunna se på honom att han hatar att förlora. Selected News sitter idag direkt i ett andraspår och har visat att han har kapaciteten som krävs. Ses som ett tidigt motbud.

3 Bandido Gar är skrällen för mig i loppet. Hanns avslutningen i semifinalen var klart positiv, visade även då att formen är på topp. Detta är också en treåring som utvecklats mycket på det senaste starterna. Hittar Jorma Kontio en fin position från start är jag säker på att Bandido Gar kommer stå för en fin prestation idag. Anmäld skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.

Min Vinnare: 4 San Moteur
Spets efter 500m: 4 San Moteur
Skrällen: 3 Bandido Gar
Ranking: A 4 B 1,3,7,2,5,6 C 11,10,8,12,9


Lycka till med spelet

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - J. McGinn kort + mål
15.43
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1 asian 0
2.00
18:00  Polen - Slovakien
Fotbolls-EM - EM - 1
1.80
21:00  Spanien - Sverige
Fotbolls-EM - EM - Hörnor
1.95
21:00  Spanien - Sverige
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Spanien tidig hörna
1.95
03:00  Vegas - Montreal
Ishockey - NHL - 1
1.724
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
17:29  Topptipset 500 000 kr extra i potten
Insats: 100 kr -  
Köp här!
20:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Livestreaming