Dagens Dubbel körs denna tisdag på Sundbyholmstravet i Eskilstuna. Jag väljer att spela med mina A-Grupper i varje avdelning vilket är totalt fyra kombinationer. 


Dagens Dubbel-Förslag Eskilstuna 9/4

DD-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
DD-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15


DD-1 2140m Volt

2 See My Muscles är en talangfull fyraåring som inledde sin karriär i februari i år och har hittills inte gjort någon besviken med två raka segrar och har visat att han även tål olika upplägg då han har både styrka och fart i sig. I debuten näst senast så kördes han till ledningen efter 300 meter och vann sedan mycket enkelt efter att ha dragit på i ett eget tempo under loppets gång och i senaste starten så hamnade han utvändigt ledaren med 900 meter kvar till mål och vann sedan enkelt återigen. Han har inför den här starten varit struken inför en tilltänkt start efter att ha varit förkyld, men det gick snabbt över enligt stallet och han har nu skött sin träning på ett riktigt bra sätt. Återigen står See My Muscles inför en bra uppgift och här tror jag att kusken Jorma Kontio tidigt kör till ledningen och sedan blir See My Muscles svår att rå på.

8 Tyson Renegade är en mycket fin häst som har lite för lite pengar på sig sett till hans kapacitet. Han årsdebuterade på absolut bästa sätt näst senast då han fick ett fint lopp och avslutade då bra över upploppet när luckan väl kom och segern blev enkel. Han var därför hårt betrodd i sin senaste start på V75, men galopperade då från start efter att han varit lite spänd vilket han ibland kan bli och det ses som ett olycksfall i arbetet. Han känns fortsatt fin i träningen enligt stallet och från det här utgångsläget så bör fyraåringen kliva iväg bra och trots 20 meters tillägg få en fin resa. Om sedan Tyson Renegade kan få en ryggresa här återigen så kommer hans avslutning att bita bra och han är ett givet motbud här.


Min Vinnare: 2 See My Muscles

Spets efter 500m: 2 See My Muscles

Skrällen: 5 Chiani Broline

Rankingen: A: 2,8 B: 5,10,9 C: 6,3,1,11,4,7DD-2 2640m Auto

6 L.Way Joli finns sedan en tid tillbaka hos sin nya tränare Sofia Aronsson där han i senaste starten tog första segern för sin nya tränare. Han sprang då barfota runt om vilket föll väl ut då han från ledningen vann mycket enkelt efter en snabb avslutning. Även denna gången står fyraåringen inför en spännande uppgift även om motståndet är något tuffare, men från ett fint startspår så öppnar L.Way Joli bra igen och taktiken från kusken Andrè Eklundh är given och det är att köra till ledningen och sedan stanna där hela vägen in i mål på nytt vilket jag tror lyckas.

9 Woodbank är en rejäl herre med styrkan som sitt främsta vapen och som gjort det bra i årets fem starter som gett tre pallplaceringar varav en seger. Han har på slutet matchats på V75 där han senast var ute i en V75-Final på Solvalla och gjorde det då bra som sexa. Nu möter han ett lite enklare motstånd igen och om bara kusken och tränaren Joakim Wallin kommer igenom hyggligt från bakspåret här med sin adept så ska ekipaget räknas tidigt och över den långa distansen trivs Woodbank bra och är en given utmanare.


Min Vinnare: 6 L.Way Joli

Spets efter 500m: 6 L.Way Joli

Skrällen: 10 Haxo d’avignere

Rankingen: A: 6,9 B: 7,5,10,8,3 C: 4,2,1Lycka till!

Christoffer