DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

DD Tips Eskilstuna Måndag 17/2

DrTrav - 17 Februari 2020 - 13:19

Precis som i lördags så blev det träff på Dagens Dubbel spelet igår. Ikväll körs Dagens Dubbel loppen i Eskilstuna och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Eskilstuna Måndag 17/2
DD1: 9,10
DD2: 3,4,13

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
10 Toreador var med i segerstriden när han slog på en galopp på slutrundan näst senast. Gången efter det så satt han långt bak i kön men han fick bra draghjälp och på upploppet så avslutade han sylvasst fram till en klar seger. Kan han hålla sig till rätt gångart så har han en bra spurt att ta till och kan bli svår att stå emot den sista biten.

9 Karissa Bo fick press i ledningen i slutsvängen senast men då galopperade Toreador bort sig fast det blev ändå ingen seger för en vasst avslutande Leonas Sami slog sig förbi så hon fick nöja sig med andraplatsen. Den här gången är hon tränarkörd när Sybille Tinter sitter i vagnen men kan hon få till en bra styrning så kan det räcka en bit mot det här gänget.

3 Dominator D.T. travade i dödens och höll bra till andraplatsen även om han var utan chans mot Toujours Vif som kom loss från vinnarhålet näst senast. I den efterföljande starten så fick han aldrig chansen utan slutade oplacerad. Han har haft dåliga lägen en tid men har ett bättre spår nu så kan han få en fin resa i den främre träffen så kan han vara långt framme här.

1 Mood Indigo hakade på okej till tredjepriset i ett lopp som vanns av Milord senast. Här kan han få en fin smygare på innerspår och med en eventuell lucka till slut så kan han ställa till med en överraskning.

4 Hercules T gick en godkänd avslutning till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Boulder Luke senast. Löser det sig med positionerna så kan han utmana om en framskjuten placering. Han vinner dock inte så ofta för den senaste vinsten togs i september 2018.

Ranking DD-1: A 10,9 B 3,1,4,2,11,5,6,7 C 12,8

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
13 Tullibardine Boe svarade för en stark prestation när hon travade utvändigt om den ledande Takata under slutvarvet och från den positionen så plockade hon ner sitt motstånd till seger senast. Klaffar det med löpningsförloppet så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt. Hon tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så trots läget så ska hon räknas tidigt här.

4 Bearfire vinner inte så ofta men hon är jämn och säker. Senast så gjorde hon debut i ny regi för Oskar J Andersson och avslutade då bra till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Vavin Love. Nu är distansen bättre än senast så med en fin löpning i den främre träffen så kan hon vara långt framme här.

3 Fanny Leader är heller ingen segerstaplare vilket en seger efter 23 starter visar. I den näst senaste starten så hade hon bakspår över kort distans och hamnade långt ner i kön men hon fick bra draghjälp och hon avslutade plusbetonat men det var för långt fram så hon fick nöja sig med tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Crystal Roc. I den efterföljande starten så hade hon innerspår i volten och försvann med en startgalopp så den starten kan vi glömma. Kan Rikard N Skoglund som kör hästen få till en bra styrning så kan hon utmana om en framskjuten placering.

5 Definitif satt i rygg ledaren innan hon tog sig loss och avgjorde sedan på ett bra vis till seger senast. Det har gått ett par månader sedan den vinsten men hon kan öppna fort så kan hon nå spets så kan hon leda loppet länge.

6 Believeinme har två lopp i kroppen efter väldigt lång frånvaro och kan vara förbättrad till den här starten. Hon vann ett billigt lopp senast och om William Eriksson som sitter i vagnen kan slinka ner i ett vettigt slagläge här så kan hon duga en bit mot det här gänget också.

Ranking DD-2: A 13,4,3 B 5,6,1,8,12 C 10,11,2,14,15,7,9

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
1.92
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Real Sociedad - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.60
21:00  Ferencvaros - Molde
Fotboll - Champions League - 1
2.15
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
1.92
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.50
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.85
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.78
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming