DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

DD Tips Eskilstuna Måndag 3/2

DrTrav - 3 Februari 2020 - 12:49

Dagens Dubbel avgörs på Eskilstuna ikväll. Det blev tyvärr ingen lycka på Dagens Dubbel tipset igår när min ide Admirer försvann med en startgalopp men här nedan följer mitt tips inför kvällens lopp.

DD Tips Eskilstuna Måndag 3/2
DD-1 3,5,6,8,11
DD-2 2 Quartam De Victor

5 rader x 40 = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet, LeoVegas , Casumo

Dagens Dubbel 1 2140m Autostart
8 Sebastian Journey gjorde debut i ny regi för Katja Melkko senast. Han gick då utvändigt ledaren och höll bra till andraplatsen bakom vinnande New Dawn. Lika dåligt utgångsläge nu som senast så risken finns för en tung löpning även här men han tål att göra en del grovjobb på egen hand och kan bli farlig över upploppet så han ska räknas tidigt här.

3 Coffie U.N.G. vann ett breddlopp från dödens för tre starter sedan. I starten efter det så fastnade han med sparade krafter och nu senast så blev det en startgalopp. Felfri nu så kan han få ett bra lopp och är då intressant här om han får spara speeden fram till upploppet.

6 Enge Lincoln kommer med fin form till den här starten. Näst senast så vann han på ett bra vis från ledningen och senast så höll han farten godkänt men var aldrig något hot mot vinnande Expensive River. Han är kvick iväg så det är inte omöjligt att Torbjörn Jansson som kör hästen kan trycka sig till ledningen och skulle så bli fallet så kan han få en fin resa i den främre träffen och kan då vara långt framme på nytt.

5 Reverend Dred var tidigare hos Daniel Reden men är numera i Finland. Han har inte startat sedan november ifjol så formen är oviss men klart intressant att Ulf Ohlsson hoppar upp i sulkyn nu och klaffar det med löpningsförloppet så kan han duga en bit mot det här gänget.

11 One Two Beat är jämn och säker men har endast 2 vinster på 46 starter i karriären. Bakspår nu är heller ingen fördel men om han kan få gå med i en vettig rygg och det blir överpace på loppet så kan han ställa till med en överraskning.

2 Ronaldo Malibu var ute i ett V75 lopp senast och tog då enkelt hand om ledningen men rullade sedan över i galopp efter 200 meter i debuten för sin nya tränare Mika Forss. Innan det misslyckandet så hade han två raka segrar och kan han hålla sig till rätt gångart här så är han snabb iväg så det kan bli ledningen in i första sväng och skulle så bli fallet så kan han ta en ny seger men han är väldigt mycket spelad och jag plockar bort honom på Dagens Dubbel spelet för att få ett bättre odds.

Ranking DD-1: A 8 B 2,3,6,5,11 C 7,9,4,1,10

Dagens Dubbel 2 2140m Voltstart
2 Quartam De Victor gick mycket vasst efter galopp för fyra starter sedan men fick nöja sig med andraplatsen bakom Ville Am som vann det loppet. I den senaste starten så öppnade han fort och tog hand om ledningen initialt men sedan så blev det ett lopp i vinnarhålet innan han hittade loss i slutsvängen och då avgjorde han till en enkel seger. Här tror jag Mika Forss kör till spets och skulle han få styra och ställa där framme i täten så tror jag han blir svår att fånga in för övriga ekipage.

Motbudet är nummer 11 Sigel Garline som gjorde det bra vid vinsten senast. Han gick då på med 1350 meter kvar av loppet och kördes till spets med 700 meter kvar och därifrån blev det sedan en lätt seger. Snävt spår i volten här men det har han klarat av tidigare och han tål att göra en del grovjobb under slutrundan och kan då utmana min vinnare om segern här..

Ranking DD-2: A 2 B 11,10,13,12,6,5,8,9 C 15,1,3,7,4

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet, LeoVegas , Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.90
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.90
20:45  Bologna - Parma
Fotboll - Serie A - X
3.85
21:00  Liverpool - Arsenal
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1
1.80
19:00  Real Sociedad - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.71
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Måndag 28/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming