DD Tips Färjestad Måndag 10/10

DD1: 3,5,7,8
DD2: 6 Rihanna W.I.

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
7 Greensboro Zet har visat prov på mycket talang och har segrat i fyra av sina åtta starter i livet. Det som dock är anmärkningsvärt är Greensboro Zet är obesegrad felfri. För två starter sedan vann man sitt uttagningslopp till Svenskt Trav-Kriterium genom att leda varje meter av loppet. I finalen senast slutade det dock med galopp 750m från mål. Greensboro Zet tål att göra grovjobb på egen hand om det skulle behövas och men som ni förstår är han inte helt enkel att räkna på. Talang och kunnande finns men han är samtidigt given att gardera.

8 Following var hårt betrodd i finalen av Svenskt Trav-Kriterium senast men dagen förstördes av dubbla galopper. Men att kapaciteten är skyhög för sammanhanget råder det inget tvivel om. Nu är utgångsläget dock chansartat men sett till vad Following visat upp på tävlingsbanan tidigare måste han räknas tidigt ikväll trots allt.

Framhåller även tidigt 2 Monastery Boko som även han var ute i Svenskt Trav-Kriterium senast. Monastery Boko stod då för ett rappt slutvarv. Formen ska fortsatt vara bra och från ett bra utgångsläge är man garanterad ett bra lopp. Jorma Kontio i vagnen för första gången känns spännande och ekipaget är ett tidigt streck på kupongen.

Min Vinnare: 7 Greensboro Zet
Spets efter 500m: 5 Drake Kronos
Skrällen:
Ranking: A 7,8,2 B 5,3,9,4,6 C 11,10,12,1

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Vi avslutar omgången med att ta ställning för 6 Rihanna W.I. Detta är en blivande topphäst som har visat fin utveckling den senaste tiden. Rihanna W.I. har visat prov på både den rätta inställningen samt styrkan som krävs för att göra en hel del jobb på egen hand. Hon har under året både kvalat in till Derbystoet och Stochampionatet. Jag räknar med att hon kommer behöva göra en hel del jobb på egen hand ikväll men med Jorma Kontio i vagnen bör man kunna glida fram till en lugn dödens och därifrån sen dra musten ut konkurrenterna. Som knapp favorit i loppet är Rihanna W.I. en spelvärd spik som jag tar ställning för i avslutningen.

Motbud
4 Deborah S.H. är härdad mot de bästa stona i kullen under året. Man kvalade in till Stochampionatet tidigare i somras och även detta är en rejäl individ som tål att göra en hel del jobb på egen hand. Deborah S.H. går alltid hela vägen in i mål och ska tidigt streckas vid gardering ikväll.

1 Glorious Rain har segrat i två av sina fyra lopp för Flemming Jensen. Senast fullföljde hon bra som trea i Derbystoet och även om innerspåret är lurigt ikväll så ska hon inte nonchaleras vid gardering.

2 Readyforwine hade imponerande sex raka segrar på kontot inför Norges Derby Sto senast. Readyforwine var tyvärr inte som bäst den dagen och fick ge sig efter att fått en tuff resa. Nu har man laddat om batterierna och har fått ett bra utgångsläge i detta Breeders' Crown försök. Kunnandet är högt och till låg procent är detta en tidig skräll i loppet.

Min Vinnare: 6 Rihanna W.I.
Spets efter 500m: 2 Readyforwine
Skrällen: 2 Readyforwine
Ranking: A 6 B 4,1,2,12,3,9,5 C 8,7,10,11

Lycka till
DrTrav