Dagens Dubbel denna måndag hämtar vi från Karlstad. 

DD Färjestad 11/12

DD-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
DD-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m volt
Ett fint Dagens Dubbel lopp på förhand. En favorithäst i 11 Betting Pacer gör här comeback efter ett längre uppehåll. Visst formen är svårbedömd, men detta är en individ som är van att möta betydligt tuffare konkurrenter än vad hon ställs mot ikväll. Betting Pacer var bland annat tvåa i sprintermästaren som fyraåring. Ikväll är uppgiften tuff med tanke på tillägg, kort distans och att det handlar om comeback, men på ren kapacitet rakas hon etta trots allt.

Även 5 Drizzle återkommer efter lite vila. Men här har uppehället endast mindre än en månad. Drizzle trivs över den korta distansen och är van att möta bra motstånd. Utgångsläget med spår fem i volten är inte det bästa, men Drizzle är travsäker och tillsammans med Carl Johan Jepson i vagnen för första gången känns taktiken given. Det är framåt från start som gäller. Drizzle är en tidig segerkandidat i loppet.

Nämner även 10 Lillian Young som resultatmässigt inte fått utdelning på sin kapacitet under året. Men hon är härdad mot de bästa i kullen och har kapacitet för att tugga på ute i spåren en bit. Skulle Lillian Young dessutom få lite draghjälp längs vägen kommer hon kunna fälla samtliga över upploppet.

Min Vinnare: 11 Betting Pacer
Spets efter 500m:
Skrällen: 10 Lillian Young
Ranking: A 11,5 B 10,1,9,7,4,2 C 3,12,8,6

Dagens Dubbel 2 -  2140m auto
Vi avslutar omgången med att spika 6 Jeannica. Detta är en häst som tränaren Fredrik Wallin håller högt. Men dessvärre har utfallet på prestationerna under året varit blandade. Kunnandet finns helt klart där och insatsen senast är bara att glömma. Då var det omstarterna som fällde Jeannica. Gången innan däremot fick vi se prov på hennes kunnande när hon vann på bra sätt från ledningen. Ikväll gynnas Jeannica av att samtliga måste tävla med skor och skulle hon rent av bli släppt till spets ökar också segerchanserna. Men hon är inte beroende av ledningen för att vinna och i min bok är hon hästen att slå och jag spikar.

Motbud
5 Lasses Tara är jämn och säker i sina prestationer. Senast fick hon ge sig den sista biten från spets, men trots det visar hon bra form för dagen. Jag är inne på att Lasses Tara skulle gynnas av ett rygglopp denna gången och om så blir fallet samtliga som lucka uppstår i tid kommer hon vara långt framme även när kvällens lopp avgörs.

Nämner även 7 Make It A Star som senast var ute och mötte Jeannica. Men även för Make It A Star slutade det med galopp den gången. Men gången inna gjorde Make It A Star det bra på V75 bakom Amore Bros. Med lite klaff längs vägen ikväll är Make It A Star en bra häst för ett lopp som detta och han ska räknas tidigt bakom min spik.

Min Vinnare: 6 Jeannica.
Spets efter 500m: 6 Jeannica.
Skrällen:
Ranking: A 6 B 5,7,10,11,12,2,3,1 C 14,8,9,13,4

Lycka till
DrTrav