Dagens Dubbel denna måndag hämtar vi från Karlstad. 

DD Färjestad 4/12

DD-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
DD-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
1 Ikaros di Quattro vann på överlägset sätt senast och även om motståndet inte var av den tuffaste kalibern så var insatsen och form intrycket positivt från Ikaros di Quattro sida. Han är kvick iväg från start och från ett gynnsamt utgångsläge är han min troliga ledare i loppet och väl i den positionen är han sen hästen att slå.

Även 4 Jello W är en tidig segerkandidat i loppet. Han gjorde en bra insats senast efter att ha avslutat bra över upploppet. Formen pekar uppåt för denna numera sjuårige valacken som dessutom ska få en amerikansk vaga på sig ikväll. Från ett bra utgångsläge är Jello W garanterad ett bra lopp och ska således räknas tidigt här.

Nämner även 7 Endwithastar som loppets skräll. Han har nu gjort det bra en längre tid och även om det blivit en hel del tvåor i raden så har det varit gånger de han antingen suttit fast eller avslutat rappt. Så stämpeln icke-vinnare får han inte av mig och till 6% är han en spännande skräll.

Min Vinnare: 1 Ikaros di Quattro
Spets efter 500m: 1 Ikaros di Quattro
Skrällen: 7 Endwithastar
Ranking: A 1,4 B 7,5,6,8 C 10,2

Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
8 Saint Louis Blues har visat form en längre tid nu. Senast gjorde han det klart godkänt från positionen rygg på ledaren. Han har även visat sig kunna göra en hel del jobb på egen hand och med tanke på utgångsläget kommer Saint Louis Blues kunna sitta bra till direkt från start om man prickar springspåret. I en öppen avslutning är detta mitt första val.

Tidig är också 2 Glaziers Wonderboy som senast gjorde comeback efter lite frånvaro och han vann då direkt på bra sätt. Avskogningen var mersmakande och nu med det loppet i kroppen bör formen vara ännu bättre ikväll. Glaziers Wonderboy står bra inne i loppet på start och ska till låg procent ses som ett tidigt streck vid gardering.

7 Inferno Launcher var inte som bäst senast men men kan bättre. Han vann näst senast på bra sätt och Carl Johan Jepson sitta i vagnen för första gången känns spännande. Studsar Inferno Launcher tillbaka snabbt och presterar normalt ikväll ska även han ses som en tidig segerkandidat i loppet.

Nämner även 4 Irjas Stjärna som står perfekt inne i loppet på pengar och hon kan mycket i grunden. Nu har Irjas Stjärna inte startat på ett tag och kan behöva loppet i kroppen, men vid bredare gardering ska hon trots allt inte nonchaleras.

Min Vinnare: 8 Saint Louis Blues
Spets efter 500m: 2 Glaziers Wonderboy
Skrällen:7 Inferno Launcher
Ranking: A 8,2 B 7,4,1,5,11,12,9 C 10,6,3

Lycka till
DrTrar