Dagens Dubbel denna fredag delas mellan Färjestad och Umåker. 

DD Tips Färjestad & Umåker 19/1

DD-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
DD-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Här kommer jag att ta ställning för 6 Ramos i ett lopp som annars ser ut att stå mellan två ekipage. Ramos var i somras ute och stötte på tufft motstånd men har sen varit borta från tävlingsbanan ett tag. Men på nyårsdagen gjorde han comeback och vann då direkt på ett tilltalande sätt. Ramos vann från ledningen och klockan stannade på 13,5 sista 800m. Nu med det loppet i kroppen bör formen vara än bättre denna gången och även om han kan behöva göra en del jobb på egen hand ikväll är han min tipsetta och jag tror bara han är bäst här. Spik!

Motbud
5 Bowling Orlando är det givna motbudet på förhand. Han gjorde senast debut för Björn Goop men fungerade inte på banan då. Detta är en individ som i tidigare regi hävdat sig på lördagarna och det ska bli spännande att följa honom för BG. Han är kvick från start och ska enligt rapporter träna på bra. Jag vill dock se honom fungera fullt ut och visa form innan jag går på honom. Men felfri kommer han kunna ge min spik en rejäl match från ledningen.

Min Vinnare: 6 Ramos
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking: A 6 B 5,10,7,2,1 C 3,12,11,4,8,9

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
7 Bollinger Bishop är under fin utveckling och kommer nu med tre raka segrar på kontot. Han verkar dessutom trivas som bäst på isen, fyra starter på isbanan har nämligen resulterat i lika många segrar. Bollinger Bishop öppnar okej och jag räknar med att Ove A Lindqvist som kör för första gången kommer att vara resolut från start. Konkurrenterna bör ha respekt för Bollinger Bishop och blir han släppt till ledningen kommer han sen bli svår att rå på. Given tipsetta.

2 M.T.Rick Nash är den som initialt kan sitta i spets.. Han är kvick i benen och senast var det just M.T.Rick Nash som släppte ledningen till Bollinger Bishop och efter att fått fritt den sista biten så fullföljde M.T.Rick Nash på bär sätt. Formen finns där och skulle det bli ett liknande scenario även ikväll med rygg på favoriten så är M.T.Rick Nash en spännande skräll vid gardering.

Nämner även 8 Blues Brother som missgynnas av utgångsläget ikväll. Men skulle det bli en utdragen körning från start kommer Blues Brother kunna dra nytta av det till slut. Kapacitetsmässigt står han bra inne i loppet och att det ikväll är debut på isbana känns spännande. Han behöver lite tur med positionerna men Blues Brother är tidig vid gardering.

Min Vinnare: 7 Bollinger Bishop
Spets efter 500m: 7 Bollinger Bishop
Skrällen: 2 M.T.Rick Nash
Ranking: A 7 B 2,8,3,4,10 C 1,5,6,9,11

Lycka till
DrTrav