Dagens Dubbel Gävle 20/10

DD-1 5 Bentley Gar
DD-2 3.4.13

3 rader x 60kr =180kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Auto
5 Bentley Gar har vunnit 6/7 lopp på svensk mark och den gången hon fick se sig besegrad var efter en galopp som tvåa bakom vinstmaskinen Margareta Tooma. Det är helt rätt favorit i loppet och om Bentley Gar får köra fram och överta ledningen är det game over för övriga. Hon kan dock inte spetsa av egen kraft och även om det är bra chans att vinna även den tunga vägen försöker jag ändå fälla henne i en omgång med flera starka favoriter.

4 Global Collection presenterades i ett väldigt fint skick efter ett litet uppehåll senast och vann på en bra tid över lång distans. Hon är Snabbare än favoriten från start och jag är inne på att Mats E Djuse är först fram till ledningen. Jag hoppas att man vill prova i den positionen och då kanske man kan hota favoriten.

3 Invidia vann efter grovjobb senast om än i ett lite enklare gäng. Det är en häst under utveckling och om favoriten får göra lite jobb under vägen, är hon inte alls borta här.

Min Vinnare: 5 Bentley Gar
Spets efter 500m: 4 Global Collection / 5 Bentley Gar
Skrällen: 3 Invidia
Rankingen A:5 B:4.3.10.1.7 C:2.6.9.8

Dagens Dubbel 2 - 3140m Volt
13 Ksar får tipset trots fyrtio meters tillägg. Öystein Tjomsland spelar i en egen division med kallblod nuförtiden och Ksar har stött på betydligt tuffare konkurrens på slutet. Han såg dessutom pigg ut senast och även om det är många att runda tror jag på en vettig chans.

3 Förlands Pet gör sin första start på svensk mark och får Örjan Kihlström i sulkyn. Känslan är att han får överta ledningen av 1 Önnes Skogman efter en bit och sedan brukar man få styra och ställa lite där framme över längre distanser.

Jag nämner även 4 Langlands Gnisten som står bra inne på pengarna och tål den dryga distansen. Han höll dessutom starkt från positionen utvändigt om ledaren senast och visade att formen är på sin plats.

Min Vinnare: 13 Ksar
Spets efter 500m: 3 Förlands Pet / 1 Önnes Skogman
Skrällen: 1 Önnes Skogman
Rankingen A:13.3.4 B:15.1.5.11 C:9.7.10.12.2.14.8.6

Lycka till
DrTrav