Dagens Dubbel körs denna torsdag på Gävletravet. Jag spelar med båda mina A-grupper i varje avdelning vilket är totalt fyra kombinationer. 


Dagens Dubbel-Förslag Gävle 25/4

DD-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
DD-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15


DD-1 2140m Volt

9 Dån Klara hade en mycket fin utveckling förra året då hon på arton starter var bland de tre främsta tolv gånger och tog åtta segrar. Hon har i år kommit igång bra med en seger och en andraplats på tre starter där hon i senaste starten avslutade rejält efter ett passande rygglopp och hann fram till seger. Hon gick då barfota bak vilket är optimalt för henne och så blir det även den här gången. Utgångsläget här är lite snävt, men hon har klarat liknande startspår tidigare och bör så göra även den här gången och om Dån Klara sedan kan få en fin ryggresa på nytt så biter hennes spurt bra och hon är min förstahäst här.

3 Teknopys är en högkapabel men också lite strulig herre som har haft lätt att ta till galopp. I senaste starten så travade han hela vägen och då var han duktig som trea efter att ha fått en tung resa utvändigt ledaren. Det loppet bör ha fört fram honom ytterligare i form till den här starten och från ett fint utgångsläge här så tror jag att kusken Mats Djuse kan köra Teknopys till ledningen här efter en bit och väl därifrån så blir han svårfångad.


Min Vinnare: 9 Dån Klara

Spets efter 500m: 3 Teknopys

Skrällen: 2 Koldemo Kristall

Rankingen: A: 9,3 B: 2,7,6,13,4,12,8,10,11,1 C: 14,5DD-2 2140m Auto

8 Mondriaan Boko är en kapabel herre som inledde sin karriär i Holland där han under fjolåret tog sex segrar på sex starter. Inför den här säsongen så har han sålts till nya ägare och gjorde senast i samband med sin årsdebut även första starten för sin nya tränare Matti Nisonen och han gjorde det då klart bra som tvåa efter en tuff resa mestadels utvändigt ledaren. Med det loppet i kroppen bör hans form nu vara än bättre till den här starten vilket lär behövas då han möter lite tuffare hästar den här gången men jag gillar verkligen det jag har sett av Mondriaan Boko och här ska det vara en mycket bra segerchans oavsett position.

2 Cameron har börjat den här säsongen riktigt bra med två segrar och en andraplats på fyra starter. I näst senaste starten så hängde han på riktigt bra till en andraplats på V75 bakom en fin häst och senast så fick han från ledningen bestämma tempot efter eget behag och höll sedan undan till seger. Utgångsläget här är bra och femåringen kommer att få en fin resa i den främre träffen och om det bara stämmer en aning för Cameron här så kommer han att blanda sig i segerstriden på nytt.


Min Vinnare: 8 Mondriaan Boko

Spets efter 500m: 3 Win Together

Skrällen: 3 Win Together

Rankingen: A: 8,2 B: 5,3,9,10,4,1,6 C: 11,7
Lycka Till!

Christoffer