Gävle arrangerar Dagens Dubbel denna torsdag och min syn på kupongen finner ni nedan. 

Dagens Dubbel Gävle 7/9


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m Auto
3 Make It Schermer är en utpräglad sprinter som är ruskigt snabb bakom bilen och jag har svårt att se någon utmana honom om ledningen. Distansen är som sagt rätt och man deklarerar att man tänker köra honom i spets och det ska till en bra häst för att plocka ner honom över den korta häcken.

4 Bedazzled Sox tillhör de absolut bästa i kullen och var bland annat favorit i Kriteriet under fjolåret. Han var heroisk som trea i ett uttagningslopp till Svenskt Travderby senast och ska såklart räknas tidigt i den här omgivningen.

2 Danger Bi har varit fantastiskt fin vid båda sina starter på svensk mark och är en mycket rejäl häst för sammanhanget. Han vann på en krävande bana näst senast och var tapper i nederlaget senast och även om distansen är ett litet frågetecken är det ett tidigt bud från ett perfekt utgångsläge.

Min Vinnare: 3 Make It Schermer
Spets efter 500m: 3 Make It Schermer
Skrällen:
Rankingen A:3.4.2 B:6.7.8.1 C:5

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
10 Riverdale Z. tillhör de bästa i kullen när hon fungerar och det är möjligt att hon bara rundar till seger men det har blivit lite grus i maskineriet och hon kommer med två raka galopper i raden.

4 Kate River känns mycket spännande från ett framspår bakom bilen. Den amerikanska sulkyn åker på igen och Jörgen Westholm lär inte släppa någon över bron om man kommer till ledningen.

8 Nunja riskerar att hamna på vingel från start men formen kunde knappast vara bättre och efter två raka segrar spände man bågen senast i ett uttagningslopp till Derbystoet där hon var klart godkänd.

1 Vinci Love öppnar medel från start och förhoppningsvis kan man öppna tillräckligt fort för att hitta vinnarhålet bakom stallkamraten Kate River.

Min Vinnare: 10 Riverdale Z.
Spets efter 500m: 4 Kate River
Skrällen: 4 Kate River
Rankingen A:10.4 B:8.1.7.11.5 C:9.6.12.3.2

Lycka till