DD Tips Gävle / Halmstad Måndag 3/10

DD1: 1,6
DD2: 2,6,9

6 rader x 40 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 -  2140m auto
6 Final Whistle har gjort det bra en längre tid nu, och har bland annat varit med i två klass I-finaler under året. Ikväll står man perfekt inne i loppet och möter således enklare motstånd än man är van vid. Senast satt man fast med sparade kraft i en V75-final och med tanke på att Final Whistle tål att göra en hel del jobb på egen hand så kan man vinna loppet ikväll med olika upplägg. Given tipsetta.

1 Hand Full är svårbedömd ikväll. Han har tidigare tävlat både i USA och Frankrike men fick det inte riktigt att stämma under våren. Nu har man börjat om lite med hästen och senast var man ute på V75 i sin comeback och fick då ett snällt lopp. Nu har man ett lopp i kroppen och läge för ett passande smyglopp.

5 Ingeson har nu gjort två starter för Thomas Lönn. Hästen gav ett fin intryck vid segern senast och är given på kupongen vid bredare gardering.

Min Vinnare: 6 Final Whistle
Spets efter 500m:
Skrällen: 5 Ingeson
Ranking: A 6 B 1,5,12,4,9,2,11,7 C 10,8,3

Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
2 Primadonna Tile vet var mållinjen befinner sig. Hon har nu tagit sex segrar på sina 13 starter och näst senast var första gången som hon var utanför topp-2 efter ett felfritt lopp. Men prestationen var inte sämre för det. Utan Primadonna Tile satt då fast länge men avslutade mycket bra när väl luckan kom. Felfri är hon ett givet segerbud ikväll men det är just det där med galopperna i raden som gör att man inte vågat lita på henne fullt ut.

6 Italy Mearas har visat bra kapacitet för klassen och visade ingen ringrost senast när man hade varit struken för dåliga blodvärden men vann direkt på bra sätt. Italy Mearas har nu fått ett lopp i kroppen och har ett passande utgångsläge med springspår på start. Hon kan öppna rappt och ses som spetsfavorit i loppet. Väl i den positionen är Italy Mearas obesegrad från efter två försök. Får hon bestämma en bit av loppet ikväll blir Italy Mearas svår att plocka ner.

Nämner även 9 Donna Summer som besitter bra grundkapacitet och möter nu överkomligt motstånd. Formen är bra och löser det sig bara från start med bricka tre på 20m tillägg så ska hon inte nonchaleras här.

Min Vinnare: 2 Primadonna Tile
Spets efter 500m: 6 Italy Mearas
Skrällen: 9 Donna Summer
Ranking: A 2,6 B 9,12,7,10,3,1,4,5 C 11,8,15,14,3

Lycka till
DrTrav