Dagens Dubbel körs denna annandag påsk på Halmstadtravet där jag väljer att spela med min förstahäst som spik i den första avdelningen för att sedan ta med tre hästar i den andra och det ger totalt tre kombinationer. 


Dagens Dubbel-Förslag Halmstad 1/4

DD-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
DD-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15


DD-1 2640m Auto

Min vinnare av loppet är 4 Village Party som visade rätt så fint kunnande i fjol då han på sex starter tog fyra segrar innan han tvingades till en längre vila. I år har han hunnit med att göra tre starter och tagit en seger vilken han tog i comebacken för tre starter sedan och efter det har han fått med sig en tredjeplats via en hygglig avslutning i näst senaste starten. I senaste starten så provade man V75 och han galopperade då kort efter start och det är bara att glömma. Här möter ett lite mer enklare motstånd igen och från ett fint startspår så ska chansen till tidig ledning vara god och väl i den positionen så blir han svårslagen, men Village Party ska ses med chans även från andra positioner. Främsta motbudet och skrällen i loppet är 5 Notos som visade rätt så fint kunnande som treåring men hade sedan en lite sämre säsong ifjol. Han har årsdebuten avklarad och galopperade då från start för att sedan stå för en rätt så bra upphämtning efter det och slutade sexa i mål. Femåringen har ett fint startspår här som han även kan utnyttja då han är kvick ut den första biten, och om bara en barfotaspringandes Notos travar iväg här så kommer han att få ett fint lopp i den främre träffen och då ska det bli spännande att se honom här.


Min Vinnare: 4 Village Party

Spets efter 500m: 4 Village Party

Skrällen: 5 Notos

Rankingen: A: 4,5,12 B: 8,11,6,7,9,10 C: 3,2DD-2 2140m Auto

I den andra avdelningen så väljer jag att strecka tre stycken hästar. Min vinnare och spetsbudet i loppet är 3 Lives Matter som på karriärens sex starter tagit tre segrar och har i år gjort två starter där årets första seger kom i den senaste starten då han imponerade från utvändigt ledaren och vann enkelt med som det såg ut krafter kvar över mål. Här står han intressant till återigen med ett fint startspår och med siktet inställt på ledningen så blir Lives Matter svår att slå för övriga. Främsta motbudet är 5 Arn Silvio som är en stark och rejäl herre som fortsatt inte förlorat felfri, men dessvärre så har han varit osäker och galopperat en hel del. Startspåret här är passande och om bara Arn Silvio travar hela vägen så kommer han att utmana om segern här, för formen ska ändå vara rätt så bra. Ytterligare en häst jag tar med är 2 Emirre som vid årsdebuten senast tog karriärens första seger efter en rejäl avslutning. Det loppet bör ha fört fram fyraåringen än mer i form, och från ett bra utgångsläge här så kan kusken Stefan Persson ge Emirre en fin resa på nytt och då kan det vara läge för en ny seger här.

Min Vinnare: 3 Lives Matter 

Spets efter 500m: 3 Lives Matter

Skrällen: 7 Attitude Superb

Rankingen: A: 3,5,2 B: 7,12,6 C: 1,9,4,11,10
Lycka till!

Christoffer