Veckan inleds med Dagens Dubbel från Halmstad.

DD Halmstad 18/9


DD-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
DD-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m auto
Här hittar vi omgångens andra spik, 4 Dear Wise As som jag går på trots avsaknaden av lopp i kroppen. Senast stod han nämligen för en mersmakande debut för Ola Samuelsson där segern blev enkel från spets. Jag räknar med att Ola Samuelsson har sin Ready Cash-avkomma väl i ordning här och att han är redo för att prestera bra direkt. Utgångsläget är passande och när inte heller motståndet skrämmer på förhand väljer jag att gå Dear Wise As ikväll.

Motbud
2 Calling Out har visat att han vet vart mållinjen befinner sig, det har blivit fem segrar på 14 starter och Calling Out imponerade så smått vid segrarna under vintern i fjol. Nu handlar det dock om comeback efter ett längre uppehåll och formen är svårbedömd. Men med tanke på grund kunnandet ska han ses som det främsta motbudet i loppet men notera samtidigt att han kan behöva lopp i kroppen.

10 Elegant Jet är en spännande treåring som inledde karriären med fyra raka segrar. Men efter det har inte resultaten kommit i samma utsträckning. Senast var dock rapporterna att han rest dåligt och att det nu är kortare resa ses som ett plus. Elegant Jet inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 4 Dear Wise As
Spets efter 500m: 4 Dear Wise As
Skrällen: 10 Elegant Jet
Ranking: A 4 B 2,10,8,5,9,7 C 6,1,3

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
7 Pam Trot är blott sin fyra år det sto i loppet som är härdad i tuffast sammanhang. Visserligen står hon fortsatt utan seger i år på nio försök, men motståndet har också varit bra varje gång. Pam Trot har visat upp bra kapacitet och hon är dessutom kvick iväg från start. Utgångsläget är kanske en aning långt ut på vingen men hon kliver ner i klass ikväll och skulle Pam Trot få betalt på sin hårdhet här är hon min tipsetta ikväll.

Men vill även betala för 2 Loyal Cash som körs av formkusken Dante Kolgjini som så sent som i lördags vann på V75. Loyal Cash kommer med lopp i kroppen och kan öppna bra från start. Utgångsläget är bra och oavsett hur loppet blir kört från start bör Loyal Cash kunna få ett bra lopp vilket gör att han ska räknas tidigt.

Nämner även 3 Precious Lord som skrällvann senast för Kevin Oscarsson. Han har nu gjort tre starter för Kevin och formen pekar onekligen rakt upp. Skulle loppet senast fått upp både moralen och självförtroendet hos Precious Lord ska han inte att nonchaleras ikväll.

Min Vinnare: 7 Pam Trot
Spets efter 500m: 7 Pam Trot / 3 Precious Lord
Skrällen: 3 Precious Lord
Ranking: A 7,2 B 3,4,9,8 C 6,5,10,1

Lycka till
DrTrav