Dagens Dubbel körs denna måndag på Halmstadtravet. Jag spelar med en spik i den första avdelningen och tar sedan med två hästar i den andra avdelningen vilket är totalt två kombinationer.


Dagens Dubbel-Förslag Halmstad 22/4

DD-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
DD-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15DD-1 2140m Volt

6 Denco’s Galliano är jämn och säker oftast i sina prestationer och har nu fått två lopp i kroppen efter 2.5 månaders tävlingsfrånvaro. Han avslutade klart bra som trea i näst senaste starten efter en fin resa och i senaste starten på V75 så hamnade han lite fel på det från start men gjorde det sedan återigen bra till en femteplats. Nu går han ner i klass sett till motståndet den här gången och stallet tycker att formen är bra på sexåringen. Han startar visserligen med 20 meters tillägg, men från ett fint startspår så kliver han iväg bra och det lär nog bli ett rätt så offensivt upplägg här ifrån kusken och tränaren Johan Untersteiner och en normal dag så ska Denco`s Galliano ha en bra segerchans i ett sådant här lopp. 

5 Bicc’s Avalon har som åttaåring funnit en häftig form då han på sex starter i år varit bland de tre främsta fem gånger och tagit en seger. Vid senaste starten i slutet av mars så kördes han offensivt fram utvändigt ledaren 1400 meter före mål och kopplade greppet om ledaren in mot upploppet och stred sedan tappert hela vägen in i mål men fick ge vika den sista biten. Nu har han fått lite vila inför den här starten vilket nog kan ha gjort honom gott och om Bicc`s Avalon kan få en ryggresa den här gången så kommer hans avslutning att räcka långt här och han ska ses med rätt så hyfsad segerchans. Min Vinnare: 6 Denco’s Galliano
Spets efter 500m: 1 Rustico
Skrällen: 8 Federer
Rankingen: A: 6 B: 5,1,9,8,11 C: 10,2,7,3,4


DD-2 2140m Auto

4 Mr Weasley har inte gjort någon besviken under inledningen av karriären då han på sex starter tagit fem segrar och en tredjeplats. Han har i år kommit igång med två starter där han i den senaste starten i slutet av mars var ute mot ett lite enklare sällskap och tog då en mycket enkel seger från ledningen efter att han fått dämpa tempot rejält och sedan gått ifrån i en snabb avslutning. Han har efter den starten varit struken inför en tilltänkt start på V75 i början av april så visst finns det ett visst frågetecken kring hästens form, men stallet brukar ha det rätt så väl förberett när hästarna kommer ut till start. Här har Mr Weasley lottats till ett fint utgångsläge för hans del då han är kvick ut den första biten och i ledningen har han tagit fyra segrar på fyra försök och efter den här starten tror jag att han har fem segrar på fem försök i ledningen och tror mest på han här.


2 U.S.Marines är en norskfödd herre som under fjolåret kom till Sverige och sin nya tränare Robert Bergh och på fyra starter för sin nya tränare har det blivit två segrar och en tredjeplats. Sjuåringen gjorde årsdebut i början av april och tog då hand om ledningen kort efter start, men var sedan inte som bäst och var då tidigt slagen. Med det loppet i kroppen däremot bör nu formen vara på väg uppåt igen och från ett fint utgångsläge här så kommer U.S.Marines att få en fin resa och om han kommer upp i sin normala nivå så ska han räcka mycket långt här och är en het segerkandidat.Min Vinnare: 4 Mr Weasley
Spets efter 500m: 4 Mr Weasley
Skrällen: 12 Wanderlust Pellini
Rankingen: A: 4,2 B: 12,6,3,9,8 C: 1,11,7,10,5


Lycka till!
Christoffer