DD-tips Halmstad 24/10

DD-1 1,4,7,8,12
DD-2 10,11

10 rader x 20 = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
7 The Natural gjorde senast comeback efter tre månaders frånvaro och behövde loppet i kroppen enligt tränaren. Trots detta kördes man offensivt och hade då greppet om segern i sista sväng men blev tillslut ikappsprungen efter att det blivit trötta ben tillslut. Nu med lopp i kroppen bör formkurvan peka uppåt och med tanke på The Naturals styrka och inställning räknar jag med ett på nytt offensivt upplägg ikväll. Till ledningen eller fram i dödens och därifrån sen diktera tempot. Sett till kapacitet och kunnande ska man med en normal prestation ikväll ha bra segerchans.

Skrällen är 12 All In Face som besitter bra kunnande vilket han visade senast vid segern. Dessförinnan har han två galopper i raden vilket samtidigt gör honom svårbedömd. Men formen är bra och med tanke på ett favoriten troligtvis vill hålla tufft jämnt tempo hela vägen så kommer det gynna en felfri All In Face om kommer kunna avsluta vasst den sista biten.

Nämner även 9 Fantom Godiva som visat bra kunnande för klassen. Men som är lite ojämn i sina prestationer. Senast visade han bra form när han höll bra som tvåa. Skulle Fantom Godiva prestera bra här ikväll behöver inte utgångsläget vara fel utan han ska ses som ett tidigt streck vid gardering.

Min Vinnare: 7 The Natural
Spets efter 500m: 7 The Natural
Skrällen: 9 Fantom Godiva
Ranking: A 7,12 B 9,1,4,3,2,5,6 C 11,10,8

Dagens Dubbel 2 -2140m volt
11 Ferrari Sisu är en häst med bra grundkapacitet som senast vann på enkelt sätt är klockan stannade på 1.12,4 över 3000m. Formen är bra och även om segrarna uteblivit (bortsett från senast) på slutet så har prestationerna varit bra. Det är såklart aldrig enkelt med 60 meters tillägg över medeldistans. Men att det inte blev ett helt startfält är till hans fördel. Jag håller Ferrari Sisu som mitt förstaval i loppet även om det är givet att gardera.

Skrällen är 10 Elegant C.N. som kommer med bra form och var senast ute och presterade i två heat samma dag. Han vann det första heatet från dödens och var sedan tvåa från ledningen i andra. Med ett passande smyglopp här ikväll är Elegant C.N. en häst som kommer kunna avsluta bra och som ska räknas tidigt vid gardering.

5 Crown Wise As var senast inblandad i tuff öppning från start men höll sedan klart godkänt hela vägen in i mål via en snabb avslutning. Crown Wise As har visat upp högt kunnande när han presterar på topp och är samtidigt inte beroende av något speciellt upplägg på loppet för att blanda sig i segerstriden. Även detta är en tidig segerkandidat i loppet.

Min Vinnare: 11 Ferrari Sisu
Spets efter 500m:
Skrällen: 10 Elegant C.N.
Ranking: A 11,10,5 B 8,3,9,7,6 C 2,1

Lycka till
DrTrav