DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

DD Tips Halmstad Lördag 14/3

DrTrav - 11 Mars 2020 - 14:53

På lördagen avgörs Dagens Dubbel spelet i Halmstad och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Halmstad Lördag 14/3
DD-1: 3 Grainfield Aiden
DD-2: 1,2,3,4,9

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
3 Grainfield Aiden har radat upp bra prestationer hela vintern. Han brukar få dåliga utgångslägen men han brukar köras offensivt och han nådde dödens efter ett drygt halvvarv senast och från den positionen så plockade han ner sitt motstånd till en ny seger. Bättre läge nu än på länge så här kanske han kan komma till spets efter en bit men skulle det vara upptaget i ledningen så är han tuff och han kan visa sig vara starkast från dödens om det skulle behövas.

1 Martin De Bos levererade en stark avslutning från kön men han fick inte tag i Grainfield Aiden som vann det loppet från dödens senast. Nu ska han utrustas med ett helstängt huvudlag och dessutom blir det barfota bak så då gör man nog ett försök att hålla upp ledningen och skulle så det lyckas så kan det räcka långt här.

6 Zoko Lane var duktig vid vinsten i den senaste starten. Han kom då med en rejäl avslutning och han knäckte den ledande He's A Diffacolt och höll även undan för övriga ekipage till seger. Blir det ett uppskruvat tempo på loppet och om han kan sitta och avvakta en bit ner i kön så kan han bli farlig när Johan Svensson väljer att gå till attack.

2 Sevilla kommer till den här starten med tre raka segrar. Han kan öppna fort men det kan kosta mycket kraft om Joakim Lövgren skulle vilja köra i ledningen fast oavsett så sitter han bra till i den främre träffen och kan då duga en bit mot det här gänget också.

7 Niky Flax har ett spår lite långt ut här så det finns risk att han hamnar illa till men med lite klaff så kan han ha vissa möjligheter här. Han ska tävla barfota runt om nu vilket är en fördel för honom.

4 Roofie avslutade positivt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Sevilla senast. Kan han få gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Ranking DD-1: A 3 B 1,6,2,7,4,10,9 C 12,5,11,8

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
4 Adde S.H. plockade ner den ledande Avery från dödens och höll även undan för en vasst spurtande Counterfeightr till seger senast. Nu ska han gå barfota runt om för första gången på länge och kan Peter Untersteiner få till en bra styrning så kan han vara långt framme igen.

2 Jefferson Dotcom kommer från en seger när han spurtade ner Taiga Woodland på open stretchen senast. Han är startsnabb så här tror jag att Björn Goop kör till spets och från den positionen så kan han leda loppet länge.

3 Taiga Woodland var ute i ett litet fält på Åby senast och fick då ge sig från ledningen mot en bra avslutande Jefferson Dotcom så han fick nöja sig med andraplatsen. Han kan öppna bra och trivs i täten men det finns en risk att det blir dödens istället för ledningen och då kan det bli tufft att vinna det här loppet.

1 Hector Boko har galopperat två gånger i rad på slutet. Innerspåret nu är inte optimalt men om han kan hitta loss i god tid före mål så kan han nypa en framskjuten placering.

9 Eldorado Mearas var blek senast men det visade sig att han hade dåliga blodvärden. Med bra startryggar här så han borde kunna komma igenom rätt så vettigt och då kan han sitta i ett fint slagläge och blir det överpace på loppet så kan han bli svår att stå emot den sista biten.

8 Ingo har gjort det bra hela vintern. Senast blev det en andraplats bakom Burning Man. Utgångsläget här drar ner möjligheterna nu.

11 Vikens Preacher var klart bra vid vinsten i den senaste starten. Från det här läget blir det tufft men skulle ett par av de mer betrodda hästarna göra bort sig eller ha en sämre dag så kan han överraska fast jag tror han får svårt att ta en ny seger här.

Ranking DD-2: A 4,2 B 3,1,9,8,11,5,6,12 C 10,7

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Benevento - Inter
Fotboll - Serie A - BLGM
1.82
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
20:45  Brighton - Man United
Fotboll - League Cup - Över 2,5 mål
1.83
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.88
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.78
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Onsdag 30/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Jägersro & Solvalla 30/9
Insats: 810 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Jägersro & Solvalla 30/9
Insats: 180 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming