DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

DD Tips Halmstad Måndag 10/2

DrTrav - 10 Februari 2020 - 13:31

Dagens Dubbel avgörs ikväll i Halmstad och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Halmstad Måndag 10/2
DD1: 8,9
DD2: 2,5

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 2640 m Voltstart
8 First One In var duktig vid vinsten näst senast och gången efter det så var han ute i ett V75 lopp på Jägersro där han avslutade bra i skymundan till femteplatsen bakom vinnande Sunday Sonata. Han har efter det senaste framträdandet varit struken inför en tilltänkt start för en hovböld men nu kommer han ut till start igen. Han trivs bra i Halmstad där han har tagit samtliga fem tidigare segrar och här tror jag att han med en lyckad start från springspår på den första tilläggsvolten kan köra sig till spets efter en bit och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad här.

9 Bastian har gjort tre starter för Hanna Lähdekorpi utan att riktigt få till det. Han visade gott kunnande i tidigare regi för Mattias Djuse och han kan bättre än vad han har visat på slutet. Från det andra springspåret här så borde han kunna komma iväg rätt så vettigt och löser det sig med positionerna så har han en bra avslutning och är stark till slut.

7 Twins Zaack har inte startat på en månad nu. Den långa distansen är passande och kan han få gå med en bra rygg under slutvarvet så har han en vass avslutning och då kan det räcka en bit här.

13 Börge har en del anhängare och drar några streck men han känns klart överstreckad. Han har efter debuten på svensk mark i ett sulkylopp som slutade med ett galoppmisslyckande startat femton raka gånger i montedisciplinen där han har gjort det bra. Nu kommer han ut i ett vanligt sulkylopp igen och dessutom från dubbla tillägg så nej jag tror inte han har något med segerstriden att göra.

Ranking DD-1: A 8,9 B 7,10,1,13,3,15 C 14,11,6,5,2

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
5 Beautiful Kiss kom med två raka segrar innan hon startade på Charlottenlund senast. Då hade hon innerspår och var chanslös på ledningen men hon tog sig loss och landade sedan i dödens och från den positionen så gjorde hon en stark prestation men hon fick inte tag i vinnande Chap A P så hon fick nöja sig med andraplatsen. Här finns det risk att hon får göra en del grovjobb på egen hand på nytt men hon är stark och tål att göra det och kan då blanda sig i segerstriden här.

2 Sobel Jasmine har tre lopp i kroppen efter lång frånvaro utan att det har räckt till någon seger. Hon är startsnabb och trivs väldigt bra i ledningen där hon har tagit samtliga fem tidigare vinster. Från ett trevligt utgångsläge nu så tror jag det blir full laddning mot spets och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till ledningen så kan hon bli svår att fånga in om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

8 Global Warrior tog en överlägsen seger från dödens senast. Spår 8 över sprinterdistans nu drar ner möjligheterna och det kan kosta mycket kraft innan han kommer ner i en vettig position men klaffar det med löpningsförloppet så kan han utmana om en framskjuten placering här.

1 Golden Girl D.T. har varit ute mot rätt tufft motstånd men har inte startat på länge och innerspåret kan bli en fälla så det finns risk att hon blir fast och det blir tufft för henne att ta en seger här.

Ranking DD-2: A 5,2 B 8,1,9,7 C 6,4,12,11,3,10

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.90
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.90
20:45  Bologna - Parma
Fotboll - Serie A - X
3.85
21:00  Liverpool - Arsenal
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1
1.80
19:00  Real Sociedad - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.71
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Måndag 28/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming