Dagens Dubbel denna tisdag hämtar vi från Jägersro. 

Speltips DD Jägersro 2/1

DD-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
DD-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
3 Sweetman är en front runner som senast var ute i Gulddivisionen på V75, då hade han bakspår men gjorde det trots allt bra som femma. Ikväll kunde nästan inte förutsättningarna vara bättre. Han trivs bäst i ledningen och ikväll talar det mesta för att Sweetman just tar hand om den positionen från start. Samtliga segrar är tagna i den positionen och nu över Jägersros korta upplopp kommer han inte bli enkel att ta sig förbi.

Den som kan få loppet i rygg på ledaren är 2 Natorp Bo som även han är en kapabel individ när han har den. Däremot är han inte helt enkel att räkna på. Nu handlar det om comeback efter lite vila, men Natorp Bo har presterat bra direkt med liknande uppehåll tidigare och skulle bara luckan uppstå i tid är detta en fartfylld individ som inte ska nonchaleras vid gardering.

Nämner även 7 Crack Atout som nu kommer med två raka segrar på kontot och Tomas Malmqvist har onekligen fått denna rutinerade tolvåring att tända till på slutet. Han lever mycket på sin speed och med överpace på loppet och lite klaff med positionerna kommer återigen Crack Atout fälla många den sista biten.

Min Vinnare: 3 Sweetman
Spets efter 500m: 3 Sweetman
Skrällen: 2 Natorp Bo
Ranking: A 3 B 2,7,10 C 4,5,9

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
3 Nat King Cole gjorde det bra i comebacken senast och slutade tvåa. Nu med det loppet i kroppen kan vi räkna med att formkurvan pekar uppåt nu. Utgångsläget är passande och Nat King Cole kan öppna bra. Han är min troliga ledare i loppet och väl i den positionen är han också hästen att slå. Nu ser dock procenten ut att bli hög och jag kommer därför testa att gardera.

10 Alvena Matteus är en fin travare som tidigare i år inkasserade tre raka segrar. Nu har han visserligen varit struken inför kvällens start vilket såklart skapar frågetecken för formen. Men från tränare håll ser man positivt på uppgiften och menar på att vi kan förvänta oss en bra prestation direkt från Alvena Matteus. Med rygg på favoriten från start räknar jag med att Alvena Matteus kommer kunna få en bra position från start och är bara formen där är detta en tidig utmanare.

Nämner även skrällen 2 Hilding Tif som kan en hel del i ljusa stunder. Utgångsläget ikväll är passande. Senast visade Hilding Tif dessutom form som tvåa bakom Klondyke River. Skulle han få smyga med ikväll och spara speeden är detta kioskvältaren man inte får missa vid gardering.

Min Vinnare: 3 Nat King Cole
Spets efter 500m: 3 Nat King Cole
Skrällen: 2 Hilding Tif
Ranking: A 3,10 B 2,11,4,9,6,12,1 C 7,8,5

Lycka till
DrTrav