Dagens Dubbel körs denna tisdag på Jägersro i Malmö. Jag väljer att spela med båda mina A-Grupper i varje avdelning vilket blir totalt fyra kombinationer. 


Dagens Dubbel-Förslag Jägersro 2/4

DD-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
DD-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15


DD-1 2140m Auto

3 Devs Donator har gjort två starter i år för sin nya tränare Gustav Johansson som han debutvann för i sin årsdebut näst senast från ledningen och i senaste starten avslutade han bra till fjärdeplatsen från en position en bit bak nere i kön. Nu står sexåringen bra till här med ett fint utgångsläge och dessutom så blir det barfota runt om för andra gången i karriären vilket blir väldigt intressant. Upplägget här är givet och det är att nå ledningen och sedan stanna där hela vägen in i mål, vilket jag tror är en rimlig melodi för Devs Donator. Spets och slut! 

6 All The Way Cal är väldigt jämn och säker i sina prestationer och har på årets fyra starter tagit två andraplatser och en tredjeplats. Han startar här från ett fint utgångsläge som bör göra att han finner en fin position i den främre träffen och till den här starten så blir det även barfota fram samt en amerikansk sulky på igen vilket är optimalt. Han står sig bra i den klassen han befinner sig i och med lite tur här så är All The Way Cal ett givet motbud och rolig skräll. 

Min Vinnare: 3 Devs Donator 

Spets efter 500m: 3 Devs Donator 

Skrällen: 6 All The Way Cal

Rankingen: A: 3,6  B: 1,7,9,2,10,8,5


DD-2 1640m Auto

4 Herbie Peak hade ett klart sämre år förra året men har i år kommit igång bättre och han imponerade vid årets första seger senast då han från ledningen vann enkelt på ett mycket bra sätt. Även denna gång startar femåringen från ett fint utgångsläge och det är dessutom anmält barfota runt om vilket är intressant. Det kommer att bli full laddning härifrån för att nå till ledningen och väl i den positionen så trivs Herbie Peak bra som jag tror tar andra raka segern här. 

1 Aramis Face har haft en tävlingspaus på närmare två månader efter att han inte var som bäst i senaste starten och galopperade då 500 meter före mål. Nu är det intressanta förutsättningar här med en passande kort distans samtidigt som startspåret kommer ge sexåringen en fin resa i den främre träffen. Om det sedan blir i ledningen eller rygg ledaren återstår att se, men han lär vara förberedd för en fin prestation här direkt och med lite tur ska Aramis Face vara ett givet motbud. 

Min Vinnare: 4 Herbie Peak

Spets efter 500m: 4 Herbie Peak

Skrällen: 7 Jelly Bean Mearas 

Rankingen: A: 4,1 B: 9,7,6,8,10,3,5 C: 2,11


Lycka till!

Christoffer