Dagens Dubbel körs denna lördag på Jägersro i Malmö. Jag spelar med mina A-grupper i varje avdelning vilket är totalt fyra kombinationer. 


Dagens Dubbel-Förslag Jägersro 20/4

DD-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
DD-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15


DD-1 2140m Auto

3 In Love Mearas är en fartfylld herre som tagit stora kliv i sin utveckling och på femton starter förra året blev det tolv pallplaceringar varav tre stycken segrar samt 600 tusen kronor intjänat. Han årsdebuterade i slutet av mars och var då mycket fin som tvåa på V75 efter att ha avslutat 1.10 sista 700 meterna nerifrån kön och det loppet bör ha fört fram honom en bra bit i formen inför den här uppgiften. Det ser rätt så intressant ut det här tycker jag med ett fint startspår som bör innebära att kusken Örjan Kihlström kan köra till ledningen här tillsammans med In Love Mearas som jag tror är hästen att slå för övriga här.

8 Dany Capar är en högkapabel italienare som här gör första starten på svensk mark. Han har gjort två starter för sin nya tränare Alessandro Gocciadoro och har på dessa tagit två imponerande segrar båda från ledningen. Någon ledning lär det inte bli den här gången från ett lite halvjobbigt utgångsläge och det kommer nog att krävas en hel del jobb själv från femåringen här. Känslan man får är att han tål att just göra en hel del grovjobb själv om så krävs och det är en häst som stallet tycker sig befinner sig i en för låg klass sett till sin kapacitet och visst ska Dany Capar tas med tidigt här.

Min Vinnare: 3 In Love Mearas

Spets efter 500m: 3 In Love Mearas

Skrällen: 7 Ringo Adore 

Rankingen: A: 3,8 B: 7,4,1,2,6,11,5,12 C: 10,9


DD-2 2140m Auto

4 Bengurion Jet är en av Italiens bästa hästar som kom tidigt visade enorma fartresurser och för den svenska travpubliken så presenterade han sig som fyraåring för tre år sedan då han imponerade stort. Han hade ett fint fjolår med över 3.6 miljoner kronor intjänat där enda segern för året kom i finalen av Sweden Cup under Elitloppshelgen. Han årsdebuterade i slutet av mars hemma i Italien och var då godkänd tvåa efter en resa utvändigt ledaren under andra halvan av loppet och det ska ha fört fram sjuåringen rejält i form enligt stallet som uppskattar att han är på en nivå av 90% vilket är en hög siffra redan nu. Startspåret går inte att klaga på och det blir barfota runt om vilket är optimalt och detta ska helt enkelt vara en mycket bra segerchans för Bengurion Jet oavsett löpningsförlopp.

5 Indy Rock har alltid lovat väldigt gott och gjorde en intressant flytt under hösten förra året till sin nya tränare Daniel Redèn som han tog två raka segrar för under hösten innan han åkte till Frankrike och vintermeetinget på Vincennesbanan i Paris. Väl där blev det fyra starter med en andraplats som bäst och det i början av det här året och det var även lite stolpe ut för sexåringen. Nu är han på hemmaplan igen och känns klart mycket bättre i träningen enligt stallet som är lite smått optimistiska inför den här uppgiften där Indy Rock startar från ett fint startspår mitt bakom startbilen och han ska räknas som en av två hästar med stor vinstchans i det här loppet.

Min Vinnare: 4 Bengurion Jet 

Spets efter 500m: 1 Unico Broline

Skrällen: 1 Unico Broline 

Rankingen: A: 4,5 B: 1,2,3,9,10 C: 11,6,12


Lycka till!
Christoffer