DD Tips Jägersro 22/10

DD1: 1 Laradja Vrijthout
DD2: 2,8

2 rader x 100 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
Conrad Lugauers 1 Laradja Vrijthout har verkligen hittat knepet för att få en gynnsam spårlottning. Denna startsnabba sprinter har lyckats med bedriften att få innerspåret bakom bilen i fyra raka starter nu. Att kunnandet är högt hos Laradja Vrijthout råder det heller ingen tvekan om. Senast vann han på överlägset sätt från ledningen, men vi ska också komma ihåg att han strulat till det för sig några gånger. Bland annat galopperade han bakom bilen näst senast. Men Conrad Lugauer som tränar känner sig trygg med start metoden och menar på att sin häst är ännu bättre nu än vad han var vid segern senast. Man meddelade även inför senast att man gjort några korrigeringar inför starten för att göra Laradja Vrijthout mer stabil. Dessa förändringarna föll väl ut när man nu ska krydda detta med barfota runt om ser jag inte hur motståndarna ska passera honom över 1640m. Man är den troliga ledaren av loppet och från den positionen har samtliga tio seger på svensk mark tagits och jag är inne på att Conrad Lugauers flygmaskin blir omutlig idag. Spik.

Motbud
5 Zaffiro Jet gjorde det senast bra som som tvåa efter att fått gjort jobbet utvändigt om ledaren Z. Boko. För två starter sedan visade sjuåringen upp sina speed när han spurtade rappt när luckan väl kom på upploppet vilket också räckte för seger. Idag är utgångsläget bra och på förhand är detta främsta motbudet till min spik.

Nämner även 8 Hipster Am som senast satt fast med allting sparat i en Silverfinal. Visst är utgångsläget inte det bästa men å andra sidan kommer man med toppform till dagens start. Jag räknar med ett offensivt upplägg från bricka åtta trots allt och kommer man bara till någorlunda från start så känns 7% verkligen i underkant.

Min Vinnare: 1 Laradja Vrijthout
Spets efter 500m: 1 Laradja Vrijthout
Skrällen: 8 Hipster Am
Ranking: A 1 B 5,8,9,6,4,2 C 11,3,10,7,12

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
2 Unico Broline var senast ute i SM och stod då för en femstjärnig insats som tvåa bakom Brother Bill, sista 800m klockades till 09,8. Dessförinnan har man två raka segrar på kontot. Sofia Aronssons sexåring har växt in i högsta klassen på ett bra sätt och när man idag fick ett perfekt utgångsläge så är man inte bara min troliga ledare av loppet utan också mitt förstaval här i avslutningen.

8 Oscar L.A. var senast också ut i SM-loppet och stod då för en rejäl insats som fyra efter att fått göra en hel del jobb på egen hand utan ryggar. Utgångsläget idag är inte det bästa men detta är en tuffing som tål att göra en hel del på egen han och där man från stallet meddelar att Oscar L.A fortsatt tränar på fint hemma på gården inför dagens uppgift.

6 Honey Mearas imponerar i stort sätt varje gång hon är ute på tävlingsbanan. Senast vann hon Sto-SM och såg kanske bättre ut än någonsin i loppet. Idag står Honey Mearas inför en spännande uppgift då motståndet är hingstarna och valacker denna gången. Men distansen är inga problem och får hon bara ett passande lopp är jag inne på att Daniel Redéns märr kommer hävda sig bra.

Nämner även Daniel Wäjerstens 11 Esprit Sisu. Han har haft en del otur i loppen på slutet och kommer med en bättre formkurva än vad resultatraden antyder. Han gynnas om det blir tempo på loppet idag skulle han få läge att utnyttja sin speed över upploppet betalar jag gärna för honom till 7%.

Min Vinnare: 2 Unico Broline
Spets efter 500m: 2 Unico Broline
Skrällen: 11 Esprit Sisu
Ranking: A 2,8 B 6,11,1,10,12,5,3 C 9,4,7

Lycka till
DrTrav