Dagens Dubbel denna lördag hämtar vi från Jägersro.

DD Jägersro 25/11 

DD-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
DD-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
2 Rossi Garline har jag ofta lyft fram här i tips och det är först nu på slutet jag fått fog för min optimism. Han kommer med toppform och hade tre raka segrar på kontot inför senast. Senast fick han dock ett tufft lopp i dödens, men han höll klart bra som trea och slog då flera av konkurrenterna han ställs emot idag. Detta är en individ som tål att göra jobb på egen hand om det behövs och från ett perfekt utgångsläge kommer Rossi Garline att sitta bra till direkt i ett andraspår. Han är även vass på speed vilket gör att Christoffer Eriksson har flera valmöjligheter gällande taktik. För mig är Rossi Garline tipsetta. 

Skrällen är 10 Grappa Boy som för två starter sedan gick i mål med sparade krafter i samma lopp som Rossi Garline var trea. Detta följde Grappa Boy upp med att senast stå för en mersmaklande avslutning. Han satt sist när attacken väl sattes in men avslutningen var femstjärnig och han plockade in flera längder över upploppet och gick till slut i mål som trea. Nu är utgångsläget vad det är, men det är anmält med amerikansk vagn för andra gången i livet och till låg procent är han tidig här.

3 Nugget Zon vann senast mot enklare motstånd men han visade då att formen sitter där.Även Nugget Zon är härdad i tuffa sammanhang och dessutom är han kvick iväg bakom bilen. Skulle han hitta till ledning ökar segerchanserna och dessutom har han bra statistik när han får tävla i Malmö.

8 Catullo Jet är svårbedömd här. Han blev en snackhäst i våras när han vann sin för Jerry Riordan på mersmakande sätt. Då ställs siktet in på de större loppen under året, men efter en skadeperiod har endast rehabilitering stått på schemat. Numera återfinns Catullo Jet hos Alessandro Gocciadoro där hästen gjort fyra starter. Han vann på ett bra sätt för två starter sedan men senast blev det galopp efter en trång situation. Men intrycket var inte helt klockrent för det och det finns lite frågetecken nu när det väntar comeback på svensk mark. Däremot vet vi om Alessandro Gocciadoros hästar sällan ska nonchaleras och att de ofta står billigt inne i loppen rent kapacitetsmässigt i Sverige. 

Min Vinnare: 2 Rossi Garline
Spets efter 500: 3 Nugget Zon
Skrällen: 10 Grappa Boy
Rankingen: A: 2,3,10 B 8,9,5,6,1,4,12 C 7,11 

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Det måste bara få vara dags för 5 Illfindmywayhome på V75 snart. Detta är en häst som är härdad i klassen och som besitter bra egenskaper. För två starter sedan blev det seger på GS75 och då visade han sig bara vara huvudet högre än sina konkurrenter. Senast blev det dock en märklig galopp i första sväng. Nu jagar man revansch här och från stallet meddelar man att Illfindmywayhome känns fin hemma i träningen. I ett öppet lopp är detta min tipsetta. 

3 Eddie the Eagle stod för en bra upphämtning efter galopp senast och visade då att formen sitter där. Nu är utgångsläget bättre och skulle Eddie the Eagle ta hand om ledningen från start ökar hans segerchanser. Han står perfekt inne i loppet och felfri är han ett givet segerbud.

10 Dragons Bar gör idag en spännande debut för Stall Kolgjini. Han vann ett billigt lopp senast, men vi vet om att detta är en häst som besitter hög kapacitet och att Dante Kolgjini får chansen i vagnen känns spännande. Det är anmält barfota runt om direkt och till låg procent är detta skrällen i loppet.

Min Vinnare: 5 Illfindmywayhome
Spets efter 500: 3 Eddie the Eagle
Skrällen: 10 Dragons Bar
Rankingen: A: 5 B 3,10,6,11,4,2 C 9,7,1,8,12 

Lycka till
DrTrav