Dagens Dubbel denna lördag står Jägersro som värd. 

DD Jägersro 28/10


DD-1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
DD-2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 3140m volt
V75-6 och den inledande Dagens Dubbel avdelningen är en öppen historia. Men istället för att tömma plånboken på alla besparingar kommer jag istället ta ställning och gå rakt ut på min idé till just nu 7%! 12 Let it Be V.P gjorde senast debut för Claes Sjöström och stod då för ett bra lopp från dödens. Intrycket på hästen lyste klass för sammanhanget och trots att man inte fick avgå med segern den gången så tog jag till mig intrycket. Nu med lopp i kroppen adderar vi barfota runt om och Örjan Kihlström i vagnen. Två faktorer som höjer ekipaget. Kapaciteten vet jag finns där och när vi nu får Let it Be V.P till en tilltalande procent kommer jag gå rakt ut på honom i ett öppet lopp.

Motbud
5 Hashtag Simoni kommer med toppform och två segrar på de tre senaste starterna. Han kan öppna bra from start och med tanke på att det inte finns några springspårs hästar på start är jag inne på att Hashtag Simoni tar hand om ledningen efter en bit. Väl i den positionen är han är obesegrad efter två försök och på förhand ses Hashtag Simoni som främsta motbudet till min spik.

Nämner även 6 Eagle Rock som gynnas av den längre distansen. Detta är en individ som lever på sin styrka och från stallet är man optimistiska inför dagens start. Eagle Rock har tagit fem av sina sju segrar över lång distans och vid segrarna i somras fick vi verkligen se prov på hans kunnande. Är formen i närheten samma idag kommer Eagle Rock vara långt framme även när detta lopp ska avgöras.

Min Vinnare: 12 Let it Be V.P
Spets efter 500: 5 Hashtag Simoni
Skrällen:
Rankingen: A: 12 B 5,6,9,13,4,11,2,14,1,3 C 6,15,8,10

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
2 King of Everything blev alldeles för pigg senast och var inte på topp för dagen. Men enligt Claes Svensson ska hästen tränat på bra efter den insatsen och Claes själv låter nöjd inför dagens start. Utgångsläget är passande och att det nu återigen blir amerikansk vagn ses som ett plus. King of Everythin är min troliga ledare i loppet och med en normal prestation är han hästen att slå. Däremot vågar jag inte lita på honom fullt ut med tanke på insatsen senast.

För mig är 10 Glamorous Rain given. Senast fick han aldrig chansen i stoeliten och gick då i mål med allt sparat. Utgångsläget idag är vad det är, men formen sitter där och Glamorous Rain är en vass avslutare. Skulle hon bara få ett passande lopp här idag kommer hon kunna blåsa ner samtliga sista biten. Given till 15%:

Måste även fortsätta lyfta fram 5 Rossi Garline som nu på slutet verkligen fått utdelning på sitt kunnande och form. Han kommer nu med tre raka seger på kontot och insatsen senast när han vann från dödens över fel distans var ett kvitto på att detta är en allround individ som tål tuffa lopp. Idag är distansen ett plus och kommer han bara till från start finns det tillräckligt med speed i Rossi Garline för att utmana till slut.

Min Vinnare: 2 King of Everything
Spets efter 500: 2 King of Everything
Skrällen: 10 Glamorous Rain
Rankingen: A: 2,10,5 B 4,9,7,11 C 1,3,6,12

Lycka till
DrTrav