DD Tips Jägersro Söndag 4/9

DD1: 4,5
DD2: 2,8,9

6 rader x 40 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m auto
Svenskt Travderby 2022 med 2.000.000kr i förstapris.

Årets kung 5 Francesco Zet har imponerat stort i varenda start han gjort i stort sätt. Segern i uttagningsloppet senast togs enkelt från från ledningen och han gick undan på lätta ben över upploppet. För två starter sedan vann man Sprintermästaren från dödens och det var en ren uppvisning vi fick se den dagen. Det mesta talar för att det kommer bli en liknande uppgift för Francesco Zet idag med dödens på spetsfavoriten och främsta utmanaren 4 Lulius Boko. Visst är inte utgångsläget optimalt men Francesco Zet har visat sig vara något utöver det vanliga och ska ha goda segerchanser i Svenskt Travderby trots den tunga vägen här. Det är även anmält barfota runt om för första gången vilket är klart intressant!

4 Lulius Boko är fortsatt lite av ett litet oskrivet kort. Att kapaciteten är hög är det nog ingen som ifrågasätter när man kommer till start med åtta raka segrar och fortsatt är obesegrad. Men vi har aldrig riktigt fått se botten i honom ännu, vilket gör att det på förhand bollas upp till en rafflande duell mellan just Lulius Boko i spets och Francesco Zet utvändigt honom. Lulius Boko är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet. Väl i spets är vi nog många med mig som hoppas på att Lulius Boko ska kunna bjuda upp till en rafflande duell hela vägen in på linjen i årets upplaga av Svenskt Travderby 2022.

Min Vinnare: 5 Francesco Zet
Spets efter 500m: 4 Lulius Boko
Skrällen:
Ranking: A 5,4 B 3,1,2 C 9,11,6,7,12,10,8

Dagens Dubbel 2 - 3140m volt
2 Swish The Cash är en fyraåring som visat hög kapacitet men som samtidigt inte är helt att lita på. Det har blivit galopp i tre av de senaste fem starterna men de gångerna han hållit sig till rätt gångart har prestationerna varit bra. Bricka två är inte det bästa men heller inte det sämsta. Voltstart däremot har visat sig fungera bra för Swish The Cash som är obesegrad med denna startmetod efter tre försök. Han är tuff och rejäl, så distansen ska han hantera bra och med tanke på utgångsläget ser jag honom som spetsfavorit efter en bit och i den positionen kommer övriga sen få tufft att plocka ner en felfri Swish The Cash. Förstahäst.

8 L.L. Royal har gjort det bra sedan flytten till Robert Bergh och han vann senast enkelt enkelt från ledningen på V75. Idag ser uppgiften visserligen annorlunda ut med start på mellan volten men distansen är positiv och med tanke på han form och kunnande ska L.L. Royal ändå räknas tidigt i ett lopp som detta.

Nämner även 9 Ferrari Sisu. Detta är en individ med högt kunnande. Han var bland annat tvåa i Derbyt 2019. Senast visade han bar form via en rapp avslutning i skymundan. Formen är bättre än vad resultatraden antyder och distansen är ett plus. Till 10% är detta ett tidigt streck på min kupong.

Min Vinnare: 2 Swish The Cash
Spets efter 500m: 2 Swish The Cash
Skrällen: 9 Ferrari Sisu
Ranking: A 2,8,9 B 4,10,11,13,11,6 C 5,12,1,7,3

Lycka till
DrTrav